hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Doua noi magazine ale brandurilor internationale CROPP si HOUSE s-au inaugurat in Colosseum Mall

Doua noi magazine ale brandurilor internationale CROPP si HOUSE s-au inaugurat in Colosseum Mall

calendar_month 18 Apr 2024, 13:00


Colosseum Mall a dat startul unei noi experiente de shopping, odata cu inaugurarea a doua noi magazine cu semnatura brandurilor internationale CROPP si HOUSE. Noile magazine aduc o paleta variata de optiuni vestimentare pentru clientii centrului comercial, care vor putea descoperi noile colectii, dar si ofertele si promotiile speciale pregatite cu ocazia lansarii.

Brandul CROPP este inspirat de universul muzicii, artei si sportului si aduce in prim-plan haine indraznete, incaltaminte si accesorii atat pentru femei, cat si pentru barbati. Colectiile disponibile in magazinul din Colosseum Mall sunt rezultatul creativitatii designerilor si a tinerelor talente din industria modei si cuprind o gama variata de articole vestimentare.Pe de alta parte, brandul HOUSE se adreseaza in special tinerilor care doresc sa-si exprime personalitatea si emotiile prin modul in care se imbraca. Inspirat de stilul urban din marile orase, cultura pop si tendintele din muzica, arta si social media, HOUSE aduce in magazinul sau din Colosseum Mall colectii ce surprind stilul casual de zi cu zi,  potrivite atat pentru cei care adora sa iasa in evidenta, cat si pentru cei care prefera eleganta discreta.

 

Sondaj

Folositi internetul pentru: