Deloitte Romania a renovat si dotat un amfiteatru al Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii din Bucuresti
3/34900
calendar_month 23 Mai 2023, 13:00
Deloitte Romania a renovat si dotat cu echipamente didactice de ultima generatie un amfiteatru al Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii din Bucuresti, in urma unei investitii de 70.000 de euro. Situat in sediul facultatii din strada Pitar Mos, noul amfiteatru Deloitte are o capacitate de o suta de locuri si va gazdui anual cateva mii de studenti ai sectiilor de engleza, franceza, romanice, orientale, rusa, slave, germanice, hungarologie, studii iudaice, rromani, precum si ai programelor de master. 

„Acest proiect este in linie cu angajamentul strategic al Deloitte de a sustine calitatea si performanta in educatia din Romania si ne consolideaza parteneriatul de lunga durata cu Universitatea din Bucuresti, care pregateste zeci dintre profesionistii pe care entitatile Deloitte de pe piata locala ii angajeaza anual”, a declarat in cadrul evenimentului de inaugurare Catalin Iorgulescu, Manager General al Regional Audit Delivery Center (RADC), entitatea Deloitte din Romania care ofera servicii suport de audit pentru clienti Deloitte din peste 20 de tari din toata lumea.

„Facultatea de Limbi si Literaturi Straine ofera fundatia ideala pentru tinerii care vor sa-si construiasca o cariera intr-un mediu profesional dinamic si multicultural, in care au zilnic ocazia de a comunica si a coordona echipe si clienti din tari diferite sau chiar de pe alte continente, asa cum este cazul organizatiei noastre”, a declarat Jan Verhoeven, Director, Deloitte Tax and Legal Delivery Center (TLDC), echipa Deloitte prezenta in Romania care coordoneaza servicii suport de natura fiscala si juridica pentru clienti Deloitte din toata Europa.

„Renovarea acestui amfiteatru face parte dintr-un proces mai amplu de modernizare a spatiilor de invatamant ale Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, dupa ce Universitatea din Bucuresti a reusit sa achizitioneze in urma cu doi ani cladirea din strada Pitar Mos nr. 7-13. Acesta este doar un prim pas in colaborarea dintre facultate si Deloitte, intre universitate si Deloitte, vom continua si vom incerca sa punem resurse impreuna pentru proiectele urmatoare, si totul in folosul si spre binele studentilor si profesorilor nostri. Pentru Universitatea din Bucuresti, parteneriatul cu mediul privat si cu institutiile publice in egala masura este o prioritate, dat fiind ca universitatea noastra este cea mai importanta institutie de invatamant din Romania si formeaza elite de care toata lumea are nevoie”, a declarat prof. univ. dr. Marian Preda, rectorul Universitatii din Bucuresti.

Proiectul de renovare a amfiteatrului a constat in restaurarea si reamenajarea salii si dotarea cu ecrane si echipament de sonorizare, esentiale in studiul limbilor si culturilor straine si in pregatirea practica a traducatorilor si interpretilor. Lucrarile au fost realizate in sase luni.Deloitte este unul dintre cei mai doriti angajatori din tara, conform clasamentelor independente realizate de mai multe entitati.

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta fiscala si juridica, consultanta, consultanta financiara si managementul riscului catre aproximativ 90% din companiile prezente in topul Fortune Global 500® si catre mii de companii din sectorul privat. Expertii firmei contribuie la atingerea unor rezultate masurabile si de durata, care ajuta la consolidarea increderii in pietele de capital, care permit companiilor sa se transforme, sa prospere si sa deschida calea catre o economie mai puternica, catre o societate mai echitabila si o lume sustenabila. Cu o istorie de peste 175 de ani, Deloitte acopera peste 150 de tari si teritorii. Obiectivul sau este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor aproximativ 415.000 de profesionisti la nivel mondial.