hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  CryptoDATA Tech, sponsor oficial de titlu al Marelui Premiu MotoGP al Austriei pentru al doilea an consecutiv

CryptoDATA Tech, sponsor oficial de titlu al Marelui Premiu MotoGP al Austriei pentru al doilea an consecutiv

calendar_month 18 Aug 2023, 12:11


► CryptoDATA Tech a devenit actionarul majoritar si partenerul echipei RNF MotoGP™, incepand cu sezonul 2023


CryptoDATA Tech, companie romaneasca specializata in tehnologii aplicate blockchain si solutii de securitate cibernetica si Dorna Sports au anuntat continuarea parteneriatului lor pentru al doilea sezon consecutiv, CryptoDATA Tech devenind Sponsorul Oficial de Titlu al Marelui Premiu al Austriei in anul 2022. Cu accent pe rolul prominent al CryptoDATA Tech la Marea Premiu de la Red Bull Ring, weekendul cursei austriece este oficial recunoscut drept CryptoDATA Motorrad Grand Prix von Österreich.

Programat sa aiba loc intre 18 si 20 august la emblematicul Red Bull Ring - Spielberg, Marele Premiu al Austriei marcheaza un moment crucial in istoria companiei CryptoDATA. Acesta reprezinta cel de-al doilea sezon consecutiv dintr-un acord pe trei ani, demonstrand influenta crescanda a CryptoDATA Tech si stabilind un precedent istoric ca prima companie romaneasca care preia sponsorizarea titlului in evenimente de Mare Premiu.

Dincolo de sponsorizarea titlului, implicarea CryptoDATA Tech se extinde tot mai mult datorita investitiilor si parteneriatelor strategice finalizate cu succes. Compania a devenit actionarul majoritar si partenerul echipei RNF MotoGP™, incepand cu sezonul 2023. Aceasta coeziune stabileste o directie pentru expansiunea mai larga a afacerii si serviciilor echipei in motorsport, in special in MotoGP, acoperind aspectele de afaceri si branding ale echipei.

Ovidiu Toma, cofondator si CEO al CryptoDATA Tech: "Colaborarea noastra cu Dorna Sports permite companiei CryptoDATA sa isi extinda sfera globala de actiune precum  si sa se conecteze cu o baza diversa si pasionata de fani. Vizionarile in lumea intreaga ale campionatului MotoGP ofera o oportunitate unica de a interactiona cu audiente din diferite demografii si culturi, consolidand identitatea globala a marcii noastre si deschizand usi catre colaborari si parteneriate la nivel mondial."

Bogdan Maruntis, cofondator si sef al Strategiei Globale al CryptoDATA Tech: "Parteneriatul dintre echipa RNF Racing si CryptoDATA a format o alianta strategica foarte importanta, reprezentand un prim pas crucial in realizarea si executarea strategiei noastre pe termen lung. Ne propunem sa transformam echipa intr-un integrator de tehnologie, optimizand fiecare aspect al performantei de varf, durabilitatii si adaptabilitatii. Consideram ca acesta este un proiect important, care va sprijini expansiunea noastra internationala, va consolida pozitionarea marcii noastre si va promova valorile marcii. Scopul nostru este sa tranformam echipa RNF Racing intr-un produs competitiv, capabil sa rivalizeze cu echipele de fabrica in ceea ce priveste tehnologia si reputatia."

Alianta strategica dintre echipa RNF Racing si CryptoDATA reprezinta un pas important in realizarea obiectivelor CryptoDATA pe termen mediu si lung. Prin asocierea cu o companie puternica din domeniul tehnologiei, echipa RNF a dobandit stabilitate financiara si a atras investitii cruciale pentru a executa viziunea sa strategica. Mai mult decat atat, parteneriatul dintre CryptoDATA si echipa RNF cultiva o cultura a inovatiei, furnizand resurse vitale pentru crestere, performanta si expansiune globala.

CryptoDATA Tech s-a asociat, de asemenea, cu piloti de succes in MotoGP precum Aleix Espargaró si Jorge Martín. Aleix Espargaró, castigatorul Marelui Premiu al Marii Britanii, consolideaza prezenta marcii CryptoDATA in MotoGPTM, fiind un parteneriat care evidentiaza valorile comune de excelenta si rezilienta.Parteneriatul cu Jorge Martín, o stea in ascensiune in MotoGPTM, aduce entuziasm si o perspectiva noua implicarii CryptoDATA in motorsportul de viteza. Energia juvenila, hotararea si baza sa de fani in crestere reprezinta o oportunitate semnificativa pentru CryptoDATA de a se conecta cu o noua generatie de pasionati ai motosportului.

 

Sondaj

Folositi internetul pentru: