Concentrix + Webhelp devine Concentrix deschizand o noua era a excelentei globale in tehnologie si servicii
3/36533
calendar_month 23 Apr 2024, 17:40

Noua identitate a companiei consolideaza pozitia de organizatie globala de tehnologie si servicii integrate
 
 Concentrix Corporation (NASDAQ: CNXC), un lider global în domeniul tehnologiei si serviciilor, anterior cunoscut sub numele de Concentrix + Webhelp, anunta astazi tranzitia la numele Concentrix si evolutia continua a brandului sau. Aceasta schimbare subliniaza consolidarea companiei ca o organizatie de top globala în tehnologie si servicii.

Numele Concentrix este inspirat din conceptul cercurilor concentrice, care reflecta promisiunea companiei de a mentine oamenii si clientii în centrul tuturor actiunilor sale, un principiu care ramâne la fel de relevant astazi ca la momentul definirii sale initiale. Noul design vizual al identitatii noastre reflecta tehnologiile inovatoare si solutiile transformative pe care Concentrix le pune la dispozitie pentru a accelera evolutia brandurilor în viitor.

Acest rebranding subliniaza angajamentul ferm al companiei de a oferi un portofoliu diversificat si inovator de capabilitati. Având la dispozitie o gama larga de solutii avansate de AI, expertiza digitala si servicii premium, compania este mai pregatita ca niciodata sa furnizeze solutii complet integrate end-to-end, pentru sectorul enterprise, asigurând implementare rapida si scalabilitate optima.

"Prin acest rebranding, ne consolidam pozitia de lider în tehnologie si servicii, fiind o companie orientata catre oameni, sustinuta de tehnologie avansata si alimentata de inteligenta" a declarat Chris Caldwell, presedinte si CEO al Concentrix. "Fie ca este vorba de proiectarea unor experiente de brand revolutionare, de dezvoltarea si scalarea tehnologiilor AI sigure sau gestionarea operatiunilor digitale, integram solutii complete care adreseaza cele mai complexe provocari ale clientilor nostri."

„Astazi celebram prezenta noastra extinsa în 6 orase dinamice din România - Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj, Galati si Ploiesti, în care echipa de peste 2.500 de colegi având competente lingvistice în peste 20 de limbi straine transforma experienta clientilor în una memorabila. Rebranding-ul nostru înseamna mai mult decât o schimbare de nume. El marcheaza începutul unei ere transformative, în care modelele noastre de lucru – hibrid, remote si on-site – corespund agilitatii si rezilientei cerute de contextul global actual.  Promovam o cultura a excelentei, prin care nu doar contribuim în industrie, ci o redefinim. Ne luam angajamentul de a dezvolta talentele de azi si de a sprijini aspiratiile tinerilor de mâine. Misiunea noastra este clara: sa oferim constant rezultate exceptionale si sa anticipam nevoile de business de mâine“, declara Razvan Patrunoiu, CEO, Concentrix România.

„Concentrix continua sa redefineasca modul în care tehnologia si serviciile sunt integrate, iar Catalyst este în centrul acestei transformari. De la începuturile noastre ca PitechPlus si integrarea ulterioara în Concentrix+Webhelp, facem astazi parte din echipa Catalyst a Concentrix - dedicata transformarii experientei si tehnologiei în cadrul companiei. Echipele noastre din Catalyst proiecteaza, dezvolta si implementeaza solutii software personalizate, având o expertiza solida în domenii precum machine learning, AI generativ si securitate cibernetica. Rolul lor este esential în îndeplinirea misiunii noastre. Ne angajam sa oferim clientilor nostri un suport de exceptie, care sa le optimizeze capacitatile si sa promoveze o crestere sustenabila. Credem cu tarie ca tehnologia poate poate face lucrurile mai bune si abia asteptam sa transpunem viziunea noastra în realitate prin solutii inovatoare”, adauga Bogdan Herea, VP of Engineering Concentrix Catalyst EMEA.

În prezent, peste 2.000 de clienti ai Concentrix se bucura de o prezenta robusta si echilibrata, sustinuta de  consecventa globala, expertiza locala si un portofoliu avansat de competente, toate aliniate pentru a dezvolta, implementa si gestiona solutiile inovatoare pe care le oferim."