Colosseum Mall anunta inaugurarea centrului de divertisment Hype Colosseum by Kiddo
3/35565
calendar_month 23 Nov 2023, 16:30


Colosseum Mall anunta deschiderea catre public a centrului de distractii Hype Colosseum by Kiddo, in food court-ul centrului comercial, un proiect care integreaza atractii multiple in vederea petrecerii timpului liber, evenimente si divertisment pentru familiile cu copii, dar si pentru adolescenti si adulti.

Amenajat pe o suprafata de aproximativ 2,350 mp, cel mai nou concept Hype by Kiddo include un trampoline park, trasee de escalada, parcursuri cu obstacole, traseu de aventura la inaltime, jocuri arcade variate, labirint de tobogane, restaurant si bar, o zona dedicata de petreceri si un spatiu destinat experientelor imersive si de realitate virtuala.

Mihai Dinu, General Manager Colosseum Mall: „ Centrul de divertisment Hype Colosseum by Kiddo este un proiect de anvergura, mult asteptat de catre comunitatea Colosseum Mall. Vizitatori din toate zonele capitalei si a localitatilor limitrofe s-au bucurat alaturi de noi de inaugurarea Hype Colosseum by Kiddo si de serviciile oferite. Acest parteneriat face parte din strategia noastra de a integra servicii unice de divertisment si petrecere a timpului liber pentru comunitate”.

Hype Colosseum by Kiddo este adaptat si pentru organizarea de evenimente, aniversari, lansari de produs, teambuilding-uri pentru companii si activitati desfasurate de grupurile scolare in scop educativ si recreativ.

Printre noutatile noului centru de distractie Hype Colosseum by Kiddo se numara o tentacula de caracatita gigantica pentru escalada si un burlan intunecat. Traseul suspendat urban « jungle » este construit pe doua etaje, cu obstacole la aproximativ 3,5 metri si la 6,5 metri pentru un nivel suplimentar de provocare, in timp ce parcul de trambuline, cu zone pentru baschet si free fall completeaza lista de optiuni pentru divertisment. Spatiul integreaza si o zona destinata experientelor imersive cu arene multi-player si zeci de simulatoare individuale.

Cristina Sucu, Co-Founder Hype by Kiddo: „Inca de la inceput ne-am propus sa redefinim experientele de distractie, cu un concept unic, care nu are egal pe piata din Romania si care se regaseste in toate locatiile noastre. Prin combinarea experientelor imersive, activitatilor interactive si a tehnologiilor inovatoare ne propunem sa oferim vizitatorilor nostri experiente de neuitat. Sute de mii de familii ne trec pragul anual si cu noua noastra locatie din Colosseum Mall vom creste exponetial baza noastra de clienti. Asteptam cu drag bucurestenii, dar si vizitatorii din afara capitalei sa descopere noua destinatie de distractie, Hype by Kiddo din Colosseum Mall”.

Recent, Colosseum Mall a anuntat si parteneriatul cu Happy Cinema, pentru deschiderea in 2024 a unui multiplex cinema premium cu 5 sali de proiectie.