hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Cea mai mare viteza de internet fix disponibila la nivel national, acoperire Wi-Fi pentru intreaga casa si smart TV la 1 euro

Cea mai mare viteza de internet fix disponibila la nivel national, acoperire Wi-Fi pentru intreaga casa si smart TV la 1 euro

calendar_month 13 Nov 2023, 12:51


Sarbatorile incep la Orange cu oferta Love, prin intermediul careia clientii care achizitioneaza noul abonament Fibra 2300 si TV Premium vor beneficia de un pachet atractiv de servicii, in cea mai rapida retea din Romania. Alaturi de abonamentul Fibra 2300, care aduce cea mai mare viteza de internet disponibila la nivel national, de 2100 Mbps, clientii vor mai primi dispozitivul Ultra Wi-Fi 6 Mesh, un smart TV cu diagonala de 80 de cm la pretul de 1 euro si televiziune prin cablu cu 12 luni de HBO si HBO Max incluse.

Cel mai rapid internet fix prin fibra, alaturi de programele de televiziune preferate, totul pe o singura factura prin oferta Orange Love

Fibra 2300, noul abonament de fibra optica cu cea mai mare viteza disponibila la nivel national, le ofera clientilor viteze superioare de 2100 Mbps download si 1000 Mbps upload printr-un router Wi-Fi 6 performant cu port de 2.5 Gbps si un echipament Ultra Wi-Fi 6 Mesh, care imbunatateste acoperirea Wi-Fi la domiciliu.

Abonamentul TV Premium contine televiziune digitala prin cablu cu 153 de canale TV, dintre care 60 HD, acces la toate canalele Orange Sport, dar si la HBO si HBO Max timp de 12 luni.

Pretul pachetului Fibra 2300 si TV Premium este de 78 de lei pe luna pentru abonatii de voce mobila, iar clientii care il activeaza pana pe 5 februarie pot achizitiona un smart TV la numai 1 euro. Aceste beneficii completeaza experienta pachetelor fix-mobil Orange, prin intermediul carora, de sarbatori, clientii se bucura alaturi de familie de cel mai bun continut TV si de toate serviciile de care au nevoie, totul pe o singura factura.

Reteaua Mesh, o retea Wi-Fi unica care permite conexiuni extinse pe distante mari

Clientii care vor alege abonamentul Fibra 2300 vor beneficia de echipamentul Ultra Wi-Fi 6 Mesh inclus in abonament. Noua solutie mesh de la Orange permite extinderea acoperirii Wi-Fi, astfel incat utilizatorii sa se poata conecta din orice colt al casei, utilizand o singura retea si o singura parola. Este o solutie potrivita pentru locuintele cu suprafata mare, cu mai multe niveluri sau cu pereti grosi, si care asigura o conexiunea rapida si stabilia.

Conform analizei Ookla® a rezultatelor comparative Speedtest Intelligence® obtinute pentru operatorii romani in Q1-Q2 2023, Orange Romania a fost desemnata cea mai rapida retea fixa, iar clientii Orange au parte de cele mai bune viteze de internet fix.

 

Sondaj

Folositi internetul pentru: