Canon anunta deschiderea competitiei Female Photojournalist Award 2010
2/2517
calendar_month 29 Apr 2010, 12:13
Canon si Association des femmes Journalistes (AFJ), au deschis inscrierile pentru cea de a zecea editie a competitiei Female Photojournalist Award, unde va fi oferit premiul Canon Female Photojournalist 2010.

Acest premiu, sustinut de Le Figaro Magazine, este acordat in fiecare an in timpul festivalului Visa pour l’Image din Perpignan, Franta. Sponsorizat de Canon Franta si oferit de AFJ, premiul va consta in suma de 8000 euro si un proiect fotojurnalistic. Competitia este deschisa pentru orice femeie fotoreporter profesionist de orice varsta si orice nationalitate.

Data limita de inscriere este 31 mai 2010, iar castigatoarea va fi selectata in luna iunie de un juriu format din fotografi si jurnalisti profesionisti precum si din membri ai Association des Femmes Journalistes. Anuntul final va fi realizat in timpul festivalului Visa pour L’Image din Perpignan (Franta).

Proiectele participante vor fi judecate dupa prezentare, calitatea fotografiilor, relevanta subiectului ales, inspiratia din spatele povestii dar si in baza altor proiecte realizate. Castigatoarea va participa in cadrul unui proiect cu desfasurare de-a lungul unui an, urmand a fi prezentat la festivalul din 2011.

Data limita de inscriere: 31 Mai 2010

Pentru detalii suplimentare va rugam sa accesati: http://www.canonafjaward.com

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?