hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Campania umanitara "Fii Mos Craciun pentru o zi" isi propune sa ajunga la peste 2000 de copii din judetele Constanta, Teleorman si Dolj

Campania umanitara "Fii Mos Craciun pentru o zi" isi propune sa ajunga la peste 2000 de copii din judetele Constanta, Teleorman si Dolj

calendar_month 06 Dec 2023, 11:50


A devenit deja o traditie ca in perioada sarbatorilor de iarna Mos Craciun sa intre in casele familiilor defavorizate cu cele mai frumoase daruri.

In perioada 11-23 decembrie campania isi deschide larg bratele pentru toti cei care-si doresc sa aduca un zambet pe fetele celor mici. Oricine poate afla cum este sa fii Mos Craciun, oferind donatii pentru copii, precum, geci, ghete de iarna, jucarii, rechizite, carti, alimente neperisabile, dulciuri sau produse de igiena. Donatiile pot fi aduse in perioada 11-16 decembrie, intervalul orar 10:00-20:00 la Biblioteca Nationala a Romaniei, bd. Unirii 22, gazda campaniei din acest an.

Pregatirea cadourilor va incepe in 11 decembrie si pana vineri, 22 decembrie, voluntarii vor sorta donatiile primite si vor aranja cu mare grija cadourile. Darurile vor fi impartite de cu zori, in 23 decembrie, de catre 20 de echipe de spiridusi, care vor aduce zambete si bucurii copiilor din judetele Constanta, Teleorman si Dolj.

Maratonul de turta dulce este evenimentul in care sunt asteptati copiii si parintii lor sa dea o mana de ajutor la prepararea dulciurilor pentru cele 2000 de cadouri care vor ajunge in familiindefavorizate. Actiunea se va desfasura in zilele de 18 si 19 decembrie, iar pentru participare estennevoie sa completezi un formular de inscriere pe care-l gasesti pe site-ul campaniei „Fii MosnCraciun pentru o zi”.

In acest an este si mai usor sa te implici. Pe langa strangerea de donatii, doritorii pot oferino suma de bani pentru a-l ajuta pe Mos Craciun sau pot cumpara produse din magazinul acestuia.nUn vin bun, un cozonac aromat sau cele mai deosebite decoratiuni si lumanari, toate la pachet cuno fapta buna.

„In 2022 am reusit sa ajungem la peste 600 de copii din mediul rural, din judetele Teleorman,nGiurgiu si Calarasi. In acest an am hotarat sa ne marim eforturile si sa mergem in casele a pesten2000 de copii si avem convingerea ca vom reusi.”, afirma coordonatorul campaniei Stefan Latea.

Website campanie: www.fiimoscraciunpentruozi.ro
Instagram: https://www.instagram.com/fiimoscraciunpentruozi/
Eveniment: https://facebook.com/events/s/fii-mos-craciun-pentru-o-zi-20/2019237211779864/

Campania umanitara „Fii Mos Craciun pentru o zi” este o initiativa civica organizata cu sprijinul logistic al Asociatiei Create Yourself

 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?