hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Bogdan Popescu a fost numit Director General al Ness Romania

Bogdan Popescu a fost numit Director General al Ness Romania

calendar_month 29 Mar 2010, 13:29
Ness Technologies, Inc. (NASDAQ: NSTC), furnizor global de solutii si servicii in domeniul tehnologiei informatiei, a anuntat astazi numirea lui Bogdan Popescu in functia de Director General al Ness Romania, incepand cu data de 1 aprilie 2010.

“Bogdan Popescu va aduce in Ness experienta sa de mai bine de 20 ani pe piata IT, inclusiv pe cea acumulata in sfera serviciilor IT si de dezvoltare de software, si va contribui semnificativ, ca valoare adaugata, la dezvoltarea echipei noastre,” a precizat Otakar Smolik, actualul Country Manager interimar al Ness Romania. “Sunt increzator ca experienta si expertiza detinute de Bogdan in ce priveste piata locala, va contribui la consolidarea business-ului Ness Technologies in Romania, care va continua sa ofere produse, solutii si servicii IT de top, in concordanta cu prioritatile de business si interesele clientilor nostri,” a afirmat Milan Sameš, Presedinte, Ness Central & Europe.

Inainte sa se alature echipei Ness, Bogdan Popescu a detinut timp de 8 ani pozitia de HP Services Country Manager in Romania, divizie a companiei Hewlett Packard, perioada in care HP s-a situat, conform IDC, de doua ori pe prima pozitie a furnizorilor de servicii IT din Romania. Anterior, el a ocupat, timp de 3 ani, functia de Global Services Country Manager al Compaq Romania. Bogdan Popescu este licentiat in Electronica si Telecomunicatii si detine o diploma MBA.

“Am o viziune foarte clara: aducerea Ness Technologies in pozitie de lider, ca si integrator de sisteme pe piata IT din Romania. Imi propun sa indeplinesc aceasta misiune in urmatorii 3 ani," a spus Bogdan Popescu. El va coordona activitatile de vinzari si business development ale Ness Romania in toate segmentele de piata, timp in care va colabora indeaproape cu clientii cheie si partenerii Ness, in vederea oferirii de solutii si tehnologii IT strategice, eficiente, ocupandu-se de asemenea de extinderea resurselor globale ale companiei in regiune. Domnul Popescu ii va raporta direct lui Milan Sameš, Presedinte, Ness Technologies Europe.

Romania este una dintre cele 16 locatii internationale unde Ness Technologies isi desfasoara activitatea. Ness Technologies are mai bine de 16 ani de activitate pe piata IT din Romania si este cel mai important furnizor de servicii IT din regiune pentru sectorul utilitatilor. Compania este inclusa in topul primilor 3 integratori de sisteme ERP si furnizori de servicii IT de tip ERP. Ness Technologies are aproximativ 100 de angajati, localizati in Bucuresti si Iasi. 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?