Binance planuieste livrarea a peste 5.000 de pizza catre clientii sai intr-o campanie globala de Bitcoin Pizza Day
3/36743
calendar_month 21 Mai 2024, 15:38


O serie de initiative globale, ce includ Romania, aduc sarbatoarea mai aproape de comunitate prin evenimente fizice, livrari de pizza si multe altele

Bucuresti, 21 mai 2024 - Binance, cea mai mare platforma web3 si de criptomonede ca volum de tranzactii, care deserveste 190 de milioane de utilizatori din 100 de tari, celebreaza Bitcoin Pizza Day. Pe parcursul a 6 zile, Binance va distribui peste 5.000 de pizza la nivel global. Binance creste aceasta sarbatoare la scara globala, indeplinindu-si misiunea de a educa si de a interactiona atat cu utilizatorii de criptomonede, cat si cu cei care nu folosesc inca criptomonede.

O serie de evenimente vor incepe din 17 mai si vor continua la nivel global pana pe 22 mai, in Thailanda, Franta, Emiratele Arabe Unite, Australia, Mexic, Brazilia, Argentina, Romania si multe alte locatii emblematice. Petreceri cu pizza cu participare fizica, autoutilitare personalizate Binance cu pizza si livrari de pizza cu membri notabili ai comunitatii crypto la bordul scuterelor Binance vor crea momente interesante pentru consumatori si membrii comunitatii pentru a interactiona direct cu brandul si a celebra prima achizitie din viata reala a criptomonedei.

In Romania, Binance va livra pizza alaturi de doi influenceri cunoscuti in comunitate pentru videourile lor amuzante dar si educative – George Tanase si Ionut Rusu. Destinatarii vor fi trei dintre utilizatorii Binance care au intuit corect evolutia pretului BNB, pe canalele de Social Media ale Binance.

Rachel Conlan, Director de Marketing la Binance, subliniaza importanta Bitcoin Pizza Day: „Intelegerea cerintelor utilizatorilor si trader-ilor nostri este primordiala pentru noi, asa ca, stiind cat de ocupati sunt, dorim sa aducem sarbatoarea chiar la usa lor. Prin intermediul unor astfel de initiative, nu doar sarbatorim utilitatea din lumea reala a criptomonedei, dar si raspundem nevoilor comunitatii noastre active de tranzactionare”.

Activitatile din cadrul Zilei Pizza Bitcoin vor avea loc in 20 de tari de pe 5 continente, ajungand in Asia, Africa, America de Sud, Europa si Australia. Participantii la evenimentele cu prezenta fizica vor avea ocazia sa castige articole promotionale exclusive Binance prin finalizarea unei serii de evenimente si jocuri, inclusiv Binance Topping Toss, Token Twister si BTD limbo. Participantii vor putea debloca premii in functie de numarul de evenimente pe care le finalizeaza.