Binance Pay si Trustee Plus, parteneriat pentru accesul sporit al utilizatorilor din Romania la plati cripto
3/35977
calendar_month 23 Ian 2024, 17:30   visibility 7494


Binance Pay, un serviciu de plata cu criptomonede dezvoltat de Binance, a anuntat parteneriatul cu Trustee Plus, un portofel de criptomonede cu un card de plata incorporat pentru plati de zi cu zi cu active digitale.

Aceasta colaborare promite sa deschida una dintre cele mai importante etape in adoptarea pe scara larga a platilor cu criptomonede si extinderea libertatii financiare pentru utilizatorii din Romania si din lume.

Aplicatia mobila Trustee Plus ofera functionalitatea necesara pentru a primi oricare dintre cele mai importante 21 de criptomonede direct in portofelul unui utilizator.

De asemenea, ajuta la stocarea si schimbarea acestora cu usurinta. Procesele de plata in cadrul retelei bancare sunt concepute pentru a fi simple, fara pasi suplimentari necesari.

In aplicatie poate fi creat un card care sa fie adaugat la serviciile de plata mobila Apple Pay sau Google Pay, pentru a permite plati instantanee cu un smartphone la terminal.

Cardul are o limita de plata zilnica de 5.000 de euro si impune o taxa de schimb de 0,5%.

Includerea Binance Pay in aplicatie serveste la simplificarea procesului de finantare a portofelului, facandu-l mai usor, mai prietenos si mai rapid.

"Suntem incantati sa anuntam noua noastra colaborare cu Trustee Plus, marcand un alt reper in misiunea noastra de propulsare a criptomonedelor si a libertatii banilor. Vedem aceasta colaborare ca pe un catalizator puternic pentru a avansa in misiunea noastra, ajutand la extinderea libertatii financiare pentru utilizatorii nostri nu numai in tarile lor de origine, ci si in intreaga lume. Impreuna, suntem hotarati sa facilitam un peisaj financiar incluziv, ajutat de potentialul criptomonedelor", a declarat Kyrilo Khomyakov, director regional pentru CEE si Asia Centrala.

Trustee Plus ofera o functie de conversie pentru trei criptomonede din portofelul utilizatorului: USDT, BTC si ETH, permitand acestora sa fie transformate automat in EUR.

Aceasta functie poate facilita cumparaturile, atat online, cat si offline, si se aplica numai platilor cu cardul de plata. Exista o taxa de 10 euro pentru emiterea unui card de plata in portofelul Trustee Plus.

Cu toate acestea, utilizatorii Binance beneficiaza de o reducere de 50%, din 15 ianuarie pana in 25 februarie.  
"Cu drag si inspiratie, in ultimul an am dezvoltat un produs pe care il folosim noi insine, pe care il folosesc toti prietenii si familia mea. Cand aud zilnic cuvinte de recunostinta de la straini pentru faptul ca am simplificat relatiile financiare in familii, am oferit posibilitatea de a ajuta rapid prietenii, de a transfera, primi si cheltui remuneratii pentru munca, si pur si simplu de a ajuta eficient pe cei care au nevoie, atunci realizez ca ne facem cu adevarat lumea un pic mai buna", a adaugat Vadym Hrusha, CEO Trustee Plus.

Pentru a initia utilizarea functiei Binance Pay in aplicatia Trustee Plus, clientii sunt obligati sa creeze un cont Binance si sa isi verifice complet identitatea (KYC) folosind fie pasaportul, fie permisul de conducere.

Dupa aceasta, ar trebui sa se autentifice in portofelul Trustee Plus si sa urmeze instructiunile detaliate.

Adaugarea de fonduri la Trustee Plus prin intermediul Binance Pay este rapida, eficienta si nu implica taxe de serviciu - operatiunile sunt efectuate in USDT.