Binance lanseaza proiectul de educatie in limba romana Scoala Crypto
calendar_month 29 Nov 2023, 11:15


Binance, cu sprijinul ONG-ului @Romania, lanseaza Scoala Crypto, proiect de educatie in limba romana ce debuteaza prin explicatia detaliata a fundamentelor si mecanismelor pietei cripto

Binance lanseaza astazi proiectul de educatie in limba romana Scoala Crypto, ce debuteaza cu un set de module online accesibile, menite sa explice in detaliu, pe intelesul fiecarui utilizator, fundamentele si mecanismele pietei cripto.

„Romania este una dintre cele mai importante piete din Europa Centrala si de Est pentru noi. Avem aici o echipa de marketing, am localizat tot continutul nostru si avem si un hub tehnologic aici. In context, este o decizie fireasca sa ne concentram pe imbunatatirea educatiei financiare a romanilor si introducerea unor cunostinte generale despre criptomonede intr-un mod cat se poate de clar si accesibil, printr-o prima serie de cursuri in limba romana, practic bazele unei academii virtuale”, declara Ilie Puscas, Country Manager, Binance.

Prima serie de cursuri din Scoala Crypto include:

    • Fundamentele blockchain-ului
    • Fundamentele cripto
    • Descentralizare
    • Web3 si metaversul
    • Bazele tranzactionarii
    • Strategii de tranzactionare si investitii

Finalizarea fiecarui curs aduce utilizatorilor din Romania nu doar un bagaj util de cunostinte, dar si certificate si recompense utile in ecosistemul Binance. Cursurile din platforma sunt structurate pe nivelul Incepator, Intermediar si Avansat. 

Cursurile online sunt disponibile integral pe aceasta pagina: https://www.binance.com/ro/events/scoalacrypto. 

Global, Binance Academy, umbrela sub care se desfasoara Scoala Crypto, atinge 3,7 milioane de noi utilizatori. Pana in prezent, 510.000 de participanti au finalizat cursuri, iar 98.000 de certificari NFT au fost distribuite. 

Local, versiunea in limba romana a fost lansata in august si cuprinde deja peste 300 de articole informative in limba romana.
ONG-ul @Romania se alatura initiativei Scoala Crypto pentru a promova educatia financiara in randul romanilor, cursurile oferite de Binance incadrandu-se in scopurile si obiectivele ONG-ului: de educare si imputernicire a oamenilor Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?