Binance il numeste pe Kyrylo Khomiakov, in prezent CEE General Manager, si in rolul de Regional Head pentru Asia centrala
3/35410
calendar_month 26 Oct 2023, 19:05


Binance, liderul mondial al ecosistemului blockchain si cripto, anunta astazi numirea Directorului General pentru Europa Centrala si de Est (CEE), Kyrylo Khomiakov, in functia de Regional Head pentru CEE si Asia Centrala. Kyrylo va conduce echipele din aceste piete pentru a imbunatati livrarea produselor si serviciilor Binance, cu o atentie deosebita cresterii companiei, initiativelor de educare, dezvoltarii canalelor fiat si optimizarii experientei utilizatorilor, in aceste piete-cheie.

In plus, Kyrylo va depune eforturi pentru a consolida pozitia de lider in industrie a Binance, va supraveghea strategia de marketing si va promova un dialog constructiv cu guvernele si entitatile publice din pietele din CEE si Asia Centrala.

"Kyrylo a demonstrat o capacitate de lider exceptionala, operand intotdeauna cu o mentalitate centrata pe utilizator si o integritate de necontestat. Aceste regiuni diverse si cu adevarat unice sunt esentiale pentru compania noastra. Este crucial sa il avem pe Kyrylo, care poseda o intelegere profunda a acestor piete locale si joaca un rol esential in cadrul organizatiei Binance, responsabil pentru aceste regiuni. Aceasta numire va asigura o alocare eficienta a resurselor noastre pentru a ne mentine pozitia in aceasta parte a lumii", a declarat Richard Teng, directorul regional al Binance.

"Clientii nostri sunt prioritatea noastra principala. Ne concentram pe construirea unei prezente locale in CEE si Asia Centrala. In acest fel, putem construi incredere si crea produse care ii ajuta pe utilizatorii nostri in fiecare zi. Increderea nu este un lucru punctual, ci rezultatul unui angajament zilnic din partea echipei noastre. Ne dorim un parteneriat puternic cu utilizatorii nostri, iar pentru aceasta, increderea este esentiala", a declarat Khomiakov. "Sunt cu adevarat incantat sa sprijin expansiunea industriei si sa am oportunitatea de a dezvolta aceste eforturi in mai multe regiuni."

Kyrylo Khomiakov s-a alaturat Binance in ianuarie 2021, asumandu-si initial responsabilitatea pentru piata din Ucraina. In decurs de un an, si-a dovedit valoarea prin dezvoltarea eficienta a pietei, executarea strategiilor globale de marketing si stabilirea unor relatii solide cu guvernul si entitatile publice. Avand in vedere succesul sau si experienta valoroasa pe care a dobandit-o, incepand din ianuarie 2022, responsabilitatea sa s-a extins pentru a acoperi intreaga regiune a Europei Centrale si de Est (CEE). Acum, va ghida dezvoltarea in 14 tari din regiunile CEE si Asia Centrala.

Inainte de a se alatura Binance, Khomiakov a ocupat functii de conducere in diverse organizatii bancare, fintech si guvernamentale, aducand cu el peste 15 ani de experienta in domeniu. In special, inainte de Binance, a avut rol de CEO al Agentiei de Stat a Proiectelor de Infrastructura din Ucraina si CEO al unei companii de dezvoltare de software blockchain.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?