hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Binance domina piata aplicatiilor cripto, cu peste 6.300.000 descarcari ale aplicatiei mobile doar in 2024

Binance domina piata aplicatiilor cripto, cu peste 6.300.000 descarcari ale aplicatiei mobile doar in 2024

calendar_month 18 Apr 2024, 11:00


●    La nivel european, numarul utilizatorilor care au efectuat tranzactii a crescut cu 17% in ultimele sase luni
●    Tot continental, numarul celor care nu au efectuat tranzactii a crescut cu 10%, in ultima jumatate de an.

Potrivit datelor publicate de compania de analiza digitala Sensor Tower, in primele trei luni ale anului 2024, utilizatorii globali iOS si Android au descarcat aplicatia Binance de peste 6,3 milioane de ori. 

Valoarea depaseste numarul de descarcari al urmatorului competitor cu peste 21%. Diferenta dintre lider si ceilalti furnizori importanti de servicii cripto care s-au clasat pe locurile trei si mai jos creste substantial, numerele inregistrate de Binance fiind de cateva ori mai mari decat restul competitorilor.

La nivel european, numarul utilizatorilor care au efectuat tranzactii a crescut cu 17% in ultimele sase luni. In acelasi timp, numarul celor care nu au efectuat tranzactii a crescut cu 10%.

La inceputul lunii martie, intrarile in crestere in platforma Binance, care au ridicat valoarea fondurilor utilizatorilor detinute pe platforma peste pragul de 100 de miliarde de dolari, au devenit o dovada a securitatii si transparentei gestionarii activelor utilizatorilor nostri.

Alimentata de revenirea generala a pietelor cripto in urma aprobarii fondurilor tranzactionate la bursa (ETF) spot bitcoin in Statele Unite si anticipand injumatatirea viitoare a Bitcoin, performanta puternica a aplicatiei Binance are doi factori catalizatori: caracterul cuprinzator si usurinta de utilizare a aplicatiei in sine, alaturi de increderea pe care consumatorii din intreaga lume o au in platforma Binance.

Pe langa faptul ca ofera o experienta superioara utilizatorilor si o gama larga de servicii, aplicatia Binance este poarta de intrare catre ecosistemul blockchain de top din lume, de incredere pentru peste 186 de milioane de persoane la nivel global. Oferind o lichiditate de neegalat, aceasta permite utilizatorilor sa tranzactioneze peste aproximativ 1.800 de perechi de tranzactionare si peste 400 de active digitale.

 

Sondaj

Folositi internetul pentru: