Binance Binance Pay impulsioneaza utilizarea zilnica a criptomonedelor in Romania, prin parteneriatul cu Blackcatcard
3/35815
calendar_month 19 Dec 2023, 13:55


Binance Pay, un serviciu de plati prin criptomonede sustinut de Binance, anunta parteneriatul cu banca online Blackcatcard. Parteneriatul extinde capacitatea utilizatorilor din Romania de a efectua achizitii de zi cu zi cu criptomonede, avansand obiectivul Binance de a amplifica libertatea financiara si de a promova adoptarea mondiala a activelor digitale.

Utilizatorii Binance pot, de acum, sa transfere cu usurinta activele lor direct in propriile conturi Blackcatcard, convertind USDT in EUR automat in doar cateva clicuri. In plus, aceste fonduri pot fi utilizate pentru achizitionarea de bunuri si servicii atat online, cat si offline, cu ajutorul Blackcatcard.

Acest proces simplu este optim pentru entuziastii criptomonedelor care doresc tranzactii rapide si simple si ofera servicii bancare mobile concepute pentru utilizatorii de criptomonede, carduri de plata si un cont IBAN personal. Tranzitia lina de la criptomonede la euro economiseste timp si bani, iar utilizatorii isi pot folosi activele digitale instantaneu pentru platile de zi cu zi, simplificand viata intr-un mod cu totul nou.

In urma parteneriatului, Binance Pay si Blackcatcard ofera utilizatorilor o serie de beneficia suplimentare. Binance Pay si Blackcatcard ofera un card de plata gratuit locuitorilor din tarile SEE, fara costuri suplimentare de emitere. Mai mult, cardul poate fi livrat gratuit oriunde in lume, indiferent de domiciliul confirmat al utilizatorului.

De asemenea, utilizatorii primesc un cont IBAN personalizat pentru gestionarea operatiunilor financiare zilnice, inclusiv trimiterea si primirea de plati, gratuit. Platile SEPA sunt disponibile, in prezent, si acopera atat tranzactiile interne, cat si cele externe. In plus, Blackcatcard ofera utilizatorilor o recompensa* de 4% pe an, care ii indreptateste sa primeasca o anumita suma de bani in conturile lor la sfarsitul fiecarei luni, cu conditia sa indeplineasca anumite cerinte - o rambursare de 0,5% la toate achizitiile cu cardul, o rambursare de 2% la Amazon si o rambursare de 5% la Google Play*.

Pentru a accesa functionalitatea, clientii trebuie, mai intai, sa isi creeze un cont Binance si sa treaca cu succes de un control de identitate complet (KYC) folosind fie un pasaport, fie un permis de conducere. Dupa aceasta, utilizatorii trebuie sa se autentifice prin aplicatia mobila Blackcatcard si sa respecte instructiunile furnizate in ghid (www.binance.com/ro/events/blackcatcard). Daca acestia inca nu au un cont Blackcatcard, ar trebui sa se inregistreze pe site-ul oficial. Realimentarea soldului Blackcatcard prin Binance Pay se poate face doar prin conversia USDT in EUR.

Igor Koroshev, CMO Blackcatcard, a declarat: „Colaborarea dintre Blackcatcard si Binance Pay este un nou pas spre transformarea bancara in era digitala. Datorita eforturilor noastre combinate, clientii nostri pot acum utiliza criptomonedele ca solutie de plata pentru cheltuieli de zi cu zi, dar si sa se bucure de fiabilitatea banilor conventionali”.

„Colaborarea cu Blackcatcard reprezinta inca o etapa importanta in furnizarea unor noi metode de plata cu criptomonede prin Binance Pay utilizatorilor nostri. Ne straduim constant sa inovam si sa oferim solutii revolutionare, care sa permita utilizarea zilnica a criptomonedelor”, a declarat Kyrilo Khomyakov, Director Regional Binance pentru CEE si Asia Centrala. „In viziunea noastra, toata lumea ar trebui sa aiba libertatea de a-si gestiona si utiliza finantele, oricand si oriunde. Fiti siguri ca vom lucra neincetat pentru a simplifica utilizarea criptomonedelor si pentru a extinde libertatea financiara la toti utilizatorii Binance.”Blackcatcard va fi disponibil utilizatorilor Binance din Romania, dar si din Cehia, Ungaria, Estonia si Letonia.