hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  ASUS lanseaza doua routere: ExpertWiFi EBM68 si EBR63

ASUS lanseaza doua routere: ExpertWiFi EBM68 si EBR63

calendar_month 29 Mai 2023, 16:05
Cele doua routere sunt concepute pentru a raspunde nevoilor comerciale, de la cafenele mici pana la intreprinderile mijlocii.

ASUS ExpertWiFi EBM68 este un sistem mesh tri-band AX7800, potrivit pentru afaceri medii sau spatii cu mai multe etaje, cum ar fi un hotel sau un magazin cu amanuntul, iar ASUS ExpertWiFi EBR63 este un router pentru afaceri dual band AX3000 potrivit pentru cafenele, mici birouri sau birouri de acasa (SOHO).

Seria ExpertWiFi de la ASUS ofera in mod unic reteaua autodefinita (SDN) si o varietate de alte functii inovatoare ecosistemului de ruter de afaceri, inclusiv portaluri personalizabile pentru oaspeti, cu interfata usor de utilizat si indrumari pentru setari simple si accesibile.

De asemenea, ofera suport VLAN si VPN pentru protectia avansata a informatiilor si datelor de afaceri, optiuni simplificate de extindere a retelei, design care economiseste spatiu si gestionarea usoara a dispozitivelor cu noua aplicatie ASUS ExpertWiFi. 

Adaptabil la multe scenarii

Functia Self-Defined Network (SDN) oferita de ASUS ExpertWiFi EBM68 si EBR63 ofera pana la cinci SSID-uri pentru a separa si prioritiza dispozitivele pentru diverse utilizari de afaceri si design de retea - mai mult decat orice alt router din aceasta clasa.

Segmentele de retea pot fi realizate pentru angajati, portaluri de invitati, retele de oaspeti, retele programate, retele IoT si retele VPN. Scenario Explorer poate ghida novicii in retea in procesul de configurare a retelei. 

Securitate si confidentialitate

Retelele private virtuale (VPN) au devenit populare, in special in randul companiilor, deoarece ofera securitate avansata fara a compromite confortul. Noua serie de routere ASUS ExpertWiFi ofera mai multe protocoale VPN precum L2TP/IPSec, PPTP, Open VPN si WireGuard pentru a oferi protectie.

Routerele ASUS ExpertWiFi pot fi deosebit de utile pentru organizatiile care au mai multe locatii raspandite pe distante mari, cum ar fi lanturi de magazine si sucursale la distata mare. Utilizarea unui VPN poate ajuta rapid un proprietar de afaceri sa-si construiasca reteaua privata pentru a conecta toate aceste locatii si pentru a partaja informatii sau resurse.

Seria ASUS ExpertWiFi vine si cu AiProtection Pro, care foloseste solutii puternice de securitate cibernetica si centre de date in cloud in colaborare cu Trend Micro™ pentru a proteja dispozitivele conectate de amenintarile cibernetice.

Gestionare usoara

Cu aplicatia ASUS ExpertWiFi companiile isi pot configura si gestiona retelele rapid si convenabil. In plus, seria ASUS ExpertWiFi permite companiilor cu mai multe filiale sa conecteze toate dispozitivele ExpertWiFi sub un singur cont de administrator. Acest lucru le permite sa gestioneze diferite dispozitive de retea in aplicatia ASUS ExpertWiFi oriunde si oricand.

Seria ExpertWiFi ofera o functie WAN de rezerva atunci cand serviciile de internet nu sunt furnizate la sediu sau cand acestea sunt inaccesibile. In acest caz, operatorul de afaceri poate conecta unul dintre aceste dispozitive ExpertWiFi la telefonul sau printr-un un cablu USB, si in acest fel, poate folosi acel telefon ca hotspot mobil pentru intreaga retea locala. 
 

Sondaj

Ce placa video aveti?