hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  ASUS a lansat noua placa de baza Rampage III Extreme

ASUS a lansat noua placa de baza Rampage III Extreme

calendar_month 25 Mar 2010, 11:45
ASUS a dezvaluit cel mai nou performer din gama Republic of Gamers, placa de baza Rampage III Extreme. Noua platforma este pregatita pentru a stabili noi recorduri privind performantele PC. Integrând cipul Intel X58/ICH10R si oferind suport pentru procesoarele Intel cu pâna la sase nuclee pe soclul LGA1366, Rampage III Extreme ofera numeroase facilitati exclusiviste utilizatorilor entuziasti, celor care urmaresc atingerea vitezelor extreme în operarea computerelor.
Fanii înflacarati ai overclocking-ului îsi doresc de multa vreme o astfel de placa de baza, iar ASUS le-a îndeplinit dorinta. Odata cu Rampage III Extreme (R3E), compania le-a furnizat o platforma extrem de valoroasa, capabila sa le satisfaca cele mai exigente cerinte în materie de tuning. Lansat sub emblema ROG, modelul este expresia calitatii ASUS fara compromis.

Ajustarile privind îmbunatatirea performantelor pot fi realizate acum de la distanta într-un mod foarte simplu, apelând la facilitatile ROG Connect si RC Bluetooth. Utilizatorii au mai multa libertate de actiune în atingerea potentialului hardware maxim. Dincolo de acest aspect, placa de baza ofera unelte avansate de overclocking, reunite sub titulatura Extreme OC Kit. Informatiile din BIOS pot fi rescrise cu usurinta prin USB BIOS Flashback, conducând la obtinerea celor mai bune performante grafice multi-GPU, cu pâna la patru placi video. R3E foloseste cea mai noua versiune a tehnologiei Extreme Engine Digi+, care asigura o alimentare stabila optima. Toate acestea demonstreaza preocuparea constanta a companiei ASUS pentru inovatie si pentru satisfacerea cerintelor utilizatorilor experimentati. Drept rezultat, R3E ofera performante peste asteptari si implicit, o binemeritata doza de divertisment.
Fiecare utilizator de overclocking cunoaste ca performantele de vârf nu pot fi atinse fara un management energetic eficient. În acest sens, Rampage III Extreme se bazeaza pe Extreme Engine Digi+. Tehnologia ofera toate avantajele circuitelor VRM digitale si analogice, îmbunatatind latenta de comutare si fidelitatea operarii la nivelul întregii placi.
Totodata, cu ajutorul strategiei de modulatie PWM (Pulse width modulation) creste toleranta placii, deschizând drumul spre un overclocking sigur. Gratie utilizarii tranzistorilor FET+, capacitatea de disipare a caldurii a fost optimizata cu 30%, fata de situatia traditionala întâlnita în cazul componentelor MOSFET, iar conductivitatea a crescut cu pâna la 40%. ASUS nu s-a limitat doar la aceste îmbunatatiri si a tinut cont de comentariile utilizatorilor de overclocking, integrând un nou tip de bobine de semnal, care pot lucra cu o intensitate pâna la 40 Amperi.
Toate aceste demersuri pe partea de alimentare permit experimentarea unor ajustari mai mari în vederea obtinerii unor performante si mai bune. Pentru a simplifica si mai mult procedurile, ASUS ofera USB BIOS Flashback, cea mai simpla cale de a transporta si de a actualiza versiunile de BIOS sau de a prelua BIOS-ul de pe un computer pentru implementarea pe altul diferit. Este nevoie doar de un stick USB.
Este extrem de placut sentimentul trait de catre un utilizator entuziast dupa testarea unei noi placi de baza, la obtinerea unui punctaj incredibil în cadrul aplicatiei de benchmark. Rampage III Extreme a fost gândita pentru astfel de momente. Instrumentele din OC Kit vor fi pe placul celor mai pretentiosi practicieni. Modul de lucru LN2 si reset-ul Q vor rezolva eventualele probleme caracteristice pornirii la rece si permit operarea rapida chiar si la temperaturi foarte scazute în timpul unui overclocking extrem. Conectorii duali cu 8 pini pentru alimentare si cei doi de tip Molex cu 4 pini ofera mai mult spatiu în jurul procesorului si GPU-ului, prevenind erorile de instalare.
Utilizatorii sunt încurajati sa testeze cât mai mult, acest aspect fiind foarte important pentru overclocking-ul adevarat. Spre exemplu, prin dezactivarea circuitului de semnal pentru PCIe X16, utilizatorii pot testa individual fiecare placa video pentru a îmbunatati performantele grafice. Ca dintotdeauna, Republic of Gamers deschide calea spre obtinerea unor scoruri deosebite în aplicatiile de testare, iar placa de baza R3E reprezinta cel mai bun tichet de acces.
R3E a preluat acele ideile inspirate, care de-a lungul timpului au transformat overclocking-ul într-o experienta deosebita si a ridicat stacheta în acest domeniu. Beneficiind de o solutie termica reproiectata de la baza, de instrumente avansate pentru overclocking, de un design deosebit si de performante de vârf, Rampage III Extreme reprezinta cea mai buna alegere în materie de placi de baza pentru cei interesati de fiecare MHz în plus. 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?