hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Asbis Romania este Microsoft Gold Certified Partner

Asbis Romania este Microsoft Gold Certified Partner

calendar_month 29 Apr 2010, 12:03
Asbis Romania a devenit distribuitor autorizat al produselor Microsoft FPP (Full Packaged Product) si primeste statutul de Microsoft Gold Certified Partner, ca urmare a eforturilor sustinute si a calitatii serviciilor oferite canalului de distributie in vanzarea de produse software Microsoft.

Dupa ce, in ultimii 3 ani, a fost distribuitorul numarul 1 din tara al produselor Microsoft OEM, Asbis Romania isi imbogateste portofoliul. Prin semnarea contractului de distributie a produselor Microsoft FPP, Asbis Romania va putea oferi partenerilor sai pachete software ce se pot vinde catre utilizatorii independenti (spre deosebire de pachetele OEM ce pot fi transmise end-user-ilor doar preinstalate pe calculatoare noi). De asemenea, contractul semnat cu Microsoft acopera si produsele hardware FPP.

Multumita unei implicari deosebite si a unei colaborari stranse cu partenerii, certificarea Gold reflecta cel mai ridicat nivel de competenta si expertiza in promovarea, utilizarea si vanzarea de tehnologii Microsoft.

Prin obtinerea acestei certificari, Asbis Romania se bucura de o serie de facilitati disponibile doar partenerilor Microsoft aflati la acest nivel, precum unelte de planificare a afacerii, instrumente pentru marketing, stiri, newslettere, promotii si update-uri. Toate acestea ajuta Asbis Romania sa asigure clientilor sai servicii mai competitive, constant imbunatatite si adaptate la necesitatile pietei.

Statutul conferit reflecta pozitia puternica pe care Asbis Romania o detine in piata locala de distributie IT, dar si calitatea serviciilor oferite clientilor interesati in vanzarea de solutii software. Prin obtinerea certificarii Microsoft Gold Partner, Asbis Romania isi continua angajamentul fata de parteneri in asigurarea celor mai bune conditii pentru dezvoltarea afacerilor si imbunatatirea serviciilor puse la dispozitie.

“Asbis Romania demonstreaza inca o data calitatea serviciilor puse la dispozitia partenerilor, certificarea Microsoft Gold Partner fiind cea mai buna dovada a angajamentului nostru, a profesionalismului si competentelor pe care le oferim. Statutul primit ne ofera posibilitatea de a imbunatati si mai mult serviciile noastre, suport fundamental pentru partenerii cu care lucram, si premise pentru noi oportunitati in dezvoltarea afacerilor”, a declarat Monica Aluas, Country Manager, Asbis Romania.

“Prin acest pas, Asbis Romania confirma pozitionarea Microsoft ca vendor strategic, dovedita prin ansamblul de servicii oferite partenerilor sai. Sper ca imbunatatirea portofoliului de produse Microsoft sa contribuie la atingerea obiectivelor propuse si la consolidarea pozitiei fruntase” a declarat Bogdan Nitulescu, Microsoft Romania Distribution Partner Account Manager. 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?