hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Arcadia Medical Beauty sarbatoreste primul sau an de activitate

Arcadia Medical Beauty sarbatoreste primul sau an de activitate

calendar_month 05 Dec 2023, 11:09


Arcadia Medical Beauty sarbatoreste primul sau an de activitate dedicata frumusetii si sanatatii. Acest an a fost unul plin de realizari, marcand succese notabile in domeniul esteticii medicale. 

Arcadia Medical Beauty a oferit peste 20,000 de tratamente, injectari estetice si interventii de chirurgie estetica, 63% dintre acestea concentrate pe imbunatatirea aspectului corporal si restul pe ingrijirea faciala. Femei si barbati din Iasi, dar si din intreaga regiune a Moldovei, au beneficiat de expertiza medicilor si terapeutilor din cadrul centrului medical. 

Centrul de medicina si frumusete si-a consolidat pozitia in domeniul esteticii medicale prin angajamentul sau ferm fata de inovatie si tehnologie de varf – dispozitive de ultima generatie, instrumente inovative pentru ingrijirea si imbunatatirea aspectului. 

Spectra XT si Evolve X reprezinta achizitii importante in arsenalul tehnologic, instrumente esentiale pentru echipa medicala. Aceste dispozitive inovatoare nu doar permit clinicii sa fie la inaltimea cerintelor actuale, ci si furnizeaza posibilitatea de a raspunde eficient la nevoile diverse ale pacientilor. 

Spectra XT, cu tehnologia sa avansata de terapie laser, a revolutionat tratamentele faciale. De la eliminarea petelor pigmentare pana la imbunatatirea texturii pielii, aceasta tehnologie a deschis noi orizonturi in ceea ce priveste regenerarea si revitalizarea tenului. Este un pas important in directia oferirii de solutii personalizate si rezultate remarcabile in tratarea problemelor cutanate. 

Pe de alta parte, Evolve X, cu tehnologia sa avansata de remodelare corporala, a devenit alegerea preferata in randul pacientilor care cauta optiuni non-invazive cu rezultate durabile. Aceasta tehnologie inovatoare permite remodelarea corporala printr-o combinatie de radiofrecventa, electrostimulare musculara si tehnologii de aspiratie, oferind pacientilor o solutie completa pentru atingerea obiectivelor lor estetice. 
Rezultatele obtinute cu ajutorul acestor tehnologii de ultima generatie au contribuit semnificativ la succesul Arcadia Medical Beauty. De la reducerea ridurilor pana la remodelarea corporala, tehnologia are un rol important in atingerea si depasirea asteptarilor pacientilor. 
 
Cea mai noua tehnologie adaugata in portofoliul Arcadia Medical Beauty este laserul eCO2 Lutronic, un laser fractionat puternic, capabil sa trateze in siguranta o varietate de afectiuni. Printre indicatiile acestei tehnologii inovative se numara rejuvenarea faciala, estomparea cicatricilor postacneice si nu numai, blefaroplastia nonchirugicala, precum si tratamentul vergeturilor.
 
Arcadia Medical Beauty redefineste standardele in domeniul esteticii medicale, evidentiind importanta frumusetii in conexiune cu sanatatea. Gama diversificata de tratamente este orientata spre imbunatatirea calitatii vietii pacientilor si promovarea unui stil de viata sanatos. 

In universul Arcadia Medical Beauty, frumusetea devine o expresie autentica a echilibrului perfect dintre bunastarea mintala si fizica. Fiecare procedura contribuie nu doar la transformarea aspectului, ci si la consolidarea unui stil de viata care sustine sanatatea generala. 

„La Arcadia Medical Beauty, credem cu tarie ca a te simti frumos este o experienta integrala, influentand nu doar aspectul exterior, ci si starea de bine mentala si emotionala. Increderea in propriul aspect contribuie la o stima de sine sanatoasa, marcand pozitiv relatiile si vitalitatea generala. In cadrul Arcadia, promovam nu doar frumusetea exterioara, ci si ingrijirea holistica, recunoscand ca frumusetea autentica este rezultatul armoniei dintre corp si minte", subliniaza Raluca Fiterman, CEO Arcadia – Spitale si Centre Medicale. Anul trecut a fost doar inceputul unei calatorii de succes pentru Arcadia Medical Beauty, iar echipa entuziasta si dedicata este pregatita sa abordeze cu incredere si mai multe provocari in anii care urmeaza.  

 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?