ALIANT anunta parteneriatul cu SHARP Printing Solutions si devine distribuitor oficial, in Romania, al concernului japonez
3/35367
calendar_month 18 Oct 2023, 10:46


Compania romaneasca Aliant, integrator IT, furnizor de servicii de transformare digitala si partener Xerox de 30 de ani, adauga in portofoliul sau destinat atat revanzatorilor, cat si clientilor finali, echipamentele si serviciile de printing ale companiei Sharp. Unul dintre cele mai puternice branduri de pe piata asiatica, Sharp ofera, prin divizia sa de Managementul documentelor si printing, servicii securizate, configurabile, care aduc un nivel avansat de eficienta in fiecare etapa a fluxului de lucru pentru tiparirea documentelor, imbunatatind productivitatea, reducand costurile, sporind colaborarea si permitand o mobilitate sporita. Prin acest acord, Aliant va importa direct si va distribui echipamente de printing, consumabile si piese de schimb, fiind autorizat si pentru servicii de instalare, garantie si postgarantie pentru producatorul Sharp.

"Parteneriatul cu Sharp este aliniat cu strategia noastra de dezvoltare, serviciile de printing fiind o competenta cheie pe care vom continua sa o livram catre piata. Venim in continuare cu cele mai bune solutii la nevoile reale din piata. Deciziile noastre de business sunt luate tinand cont de valoarea adaugata si avantajele pe care le putem aduce clientilor si partenerilor nostri. Am regasit in ADN-ul Sharp valori comune cu cele Aliant, iar asta ne reconfirma alegerea facuta", declara Bogdan Ciubotaru, Managing Partner Aliant.

„Uram bun venit companiei Aliant in randul partenerilor Sharp. Experienta vasta in industria de printing, castigata pe piata locala, va juca un rol esential in succesul nostru. Ne bucura mult acest parteneriat si dorim sa prioritizam doua elemente cheie: furnizarea de servicii de top, alaturi de o gama completa de multifunctionale A3 laser. Suntem increzatori ca piata din Romania va recunoaste rapid fiabilitatea si calitatea solutiilor de imprimare Sharp, precum si angajamentul puternic demonstrat de noul nostru distribuitor in Romania, compania Aliant. Impreuna, suntem pregatiti sa avem un impact semnificativ in piata”, declara Dmytro Lunov, Europe Distribution Manager Sharp.

Piata de printing din Romania este una extrem de competitiva iar Aliant si Sharp vor aduce in prim-plan solutii de ultima generatie: de la furnizarea de echipamente de imprimare, copiere si scanare inovatoare, la servicii de gestionare si securizare a imprimarii si documentelor, adaptate fiecarei companii sau industrii. Tehnologia japoneza si expertiza locala vor conlucra eficient pentru a deservi canalul de parteneri B2B cu solutii complete si integrate, menite sa reduca costurile de imprimare si copiere, sa imbunatateasca eficienta operationala si sa optimizeze gestionarea flotei de imprimante si consumabile.Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?