Agentiile de turism asigura continuitatea vacantelor pentru turistii afectati de incendiile din Rhodos
calendar_month 24 Iul 2023, 11:00

► Aproximativ 15% din suprafata insulei Rhodos, mai precis partea de sud, a fost afectata de incendii
► Turistii sunt relocati in zonele de nord ale insulei

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) doreste sa aduca la cunostinta publicului starea actuala a situatiei din insula Rhodos (Grecia), in urma incendiilor care au afectat o parte din sudul insulei.

In prezent, aproximativ 15% din suprafata insulei Rhodos, mai precis partea de sud, a fost afectata de incendii, ceea ce a dus la inchiderea temporara a catorva hoteluri din aceasta zona. Cu toate acestea, dorim sa subliniem ca zborurile charter catre insula functioneaza normal, asigurand astfel continuitatea vacantelor programate.

In scopul asigurarii confortului si securitatii turistilor romani, care au rezervari de cazare in partea de sud a insulei Rhodos, acestia sunt fi relocati in zonele de nord ale insulei, care nu au fost afectate de incendii. Dorim sa transmitem un mesaj de incredere ca tour operatorii romani, in colaborare cu partenerii lor locali din Rhodos, vor intreprinde toate masurile necesare pentru ca vacantele sa se desfasoare in deplina normalitate si siguranta. Pana in prezent nu s-au inregistrat anulari de calatorii si ca se lucreaza pentru ca toti turistii sa poata avea parte de o experienta placuta si sigura in timpul sederii lor in Rhodos.

ANAT reaminteste ca siguranta si confortul turistilor reprezinta o prioritate absoluta pentru agentiile de turism si partenerii lor. Echipati cu experienta si dedicare, agentii de turism vor continua sa monitorizeze indeaproape situatia, sa ofere asistenta in deplasarile si cazarile turistilor si sa se asigure ca acestia vor avea parte de o experienta placuta in timpul sejurului lor in insula Rhodos.

Incurajam turistii romani sa ramana informati prin intermediul agentiilor de turism si sa urmeze sfaturile si indicatiile acestora cu privire la calatoriile in aceasta destinatie. Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?