hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  AF-S NIKKOR 200-400mm f/4G ED VR II ¬ teleobiectiv profesionist

AF-S NIKKOR 200-400mm f/4G ED VR II ¬ teleobiectiv profesionist

calendar_month 28 Apr 2010, 13:22
SKIN anunta lansarea obiectivului AF-S NIKKOR 200-400mm f/4G ED VR II. Acest obiectiv inlocuieste foarte apreciatul AF-S Zoom NIKKOR 200-400mm f/4G IF-ED VR si este prevazut cu noua generatie a tehnologiei de reducere a vibratiilor (VR II), cu un strat de acoperire Nano Crystal si cu noul mod A/M, ceea ce-l transforma in alegerea ideala din punct de vedere al versatilitatii pentru fotoreporteri si pentru fotografii de natura. Acest tip de obiectiv zoom super telefotografic este unic pe piata si reflecta angajamentul continuu al Nikon de a inova in domeniul opticii foto.

Zurab Kiknadze, Product Manager Lenses, Accessories & Software al Nikon Europe, a declarat: „Evolutia rapida a tehnologiei optice si angajamentul continuu al Nikon de a oferi produse de top au determinat recentele actualizari ale obiectivelor profesionale. Datorita functiilor suplimentare si caracteristicilor imbunatatite, obiectivul AF-S NIKKOR 200-400mm F/4G ED VR II ofera rezultate optice exceptionale care ii vor incanta chiar si pe cei mai exigenti fotografi profesionisti.”

A doua generatie a tehnologiei de reducere a vibratiilor (VRII) ofera posibilitatea de a realiza fotografii la viteze de declansare cu pana la patru pasi mai lente, permitand astfel obtinerea unor imagini mai clare la fotografierea cu aparatul tinut in mana. Noul mod de focalizare, A/M, adaugat modurilor deja existente M/A si M permite utilizarea prioritara a focalizarii automate chiar daca inelul de focalizare este manevrat in timpul realizarii fotografiei.

Obiectivul AF-S NIKKOR 200-400mm F/4G ED VR II are acum integrat stratul anti-reflexie Nano Crystal, care atenuează în mod semnificativ aparitiile fantomatice si palele luminoase, precum si patru elemente de sticla ED ce minimizeaza reflexiile interne si distorsiunile. Astfel sunt obtinute imagini detaliate, cu contrast ridicat, chiar si in conditii dificile de iluminare. Avand o greutate medie pentru un teleobiectiv, 3,3kg, noul AF-S NIKKOR 200-400mm F/4G ED VR II poate inlocui cu succes mai multe obiective cu lungimi focale mari, care cumulate ar cantari de cateva ori mai mult. In plus, acest obiectiv este furnizat impreuna cu un rucsac Ballistic, care permite transportarea sa cu usurinta si in siguranta.

AF-S NIKKOR 200-400mm F/4G ED VR II va fi disponibil in Romania prin intermediul partenerilor oficiali Nikon incepand cu luna iunie 2010. 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?