Acer anunta venituri consolidate in aprilie marcand 10 luni consecutive de crestere anuala
3/36638
calendar_month 10 Mai 2024, 10:42


Acer si-a anuntat veniturile consolidate pentru aprilie la 17,85 miliarde USD, cu o crestere de 29,1% de la an la an (YoY) si atingand 10 luni consecutive de crestere YoY.

Veniturile consolidate pentru anul pana in aprilie au atins 76,68 miliarde USD, cu o crestere de 15,7% fata de anul trecut.

Unele puncte importante pentru afacerile aflate in incubatie includ:

    Veniturile din afaceri cu notebook-uri au crescut cu 27,7% fata de anul trecut in aprilie
    Veniturile companiei desktop au crescut cu 26,2% fata de anul trecut in aprilie
    Veniturile companiei Chromebookuri au crescut cu 93,4% fata de anul trecut in aprilie
    Veniturile din afacerile comerciale[1] au crescut cu 14,3% fata de anul trecut in aprilie

 Strategia Acer de a extinde mai multe motoare de afaceri a continuat sa castige avant. Veniturile totale din alte companii decat computere si ecrane au contribuit cu 31,0% din veniturile totale ale grupului in aprilie si cu 29,6% din anul pana in aprilie. Filialele publice ale Acer si-au anuntat veniturile din aprilie; unele dintre cele mai importante aspecte pentru intreprinderile aflate in incubatie includ:

  - Altos Computing Inc., specializata in servere si statii de lucru AI, veniturile sale au crescut cu 221,9% fata de anul trecut in aprilie

  - Veniturile Acer ITS Inc. au crescut cu 19,8% fata de anul trecut in aprilie

 Acer va anunta noi dispozitive si solutii AI inainte de viitoarea expozitie Computex, care va avea loc intre 4 si 9 iunie la Centrul de expozitii Taipei Nankang, Sala 1.