Acces la actiuni globale cu potential de crestere - SAI Certinvest lanseaza FDI Certinvest Hot Stocks
3/36469
calendar_month 17 Apr 2024, 10:40


SAI Certinvest anunta lansarea oficiala a noului fond de investitii, Certinvest Hot Stocks, un fond inovativ dedicat investitiilor in actiuni de pe pietele globale. Fondul ofera investitorilor oportunitatea de a participa la cresterea companiilor cu potential disruptiv din intreaga lume, inclusiv giganti tehnologici precum Nvidia, Amazon, Alphabet, Tesla sau Netflix.

Fondul Certinvest Hot Stocks isi propune sa genereze cresterea capitalului pe termen lung prin investitii preponderente in actiuni ale companiilor cu potential ridicat de crestere. Cu un procent de 95% din active investite in actiuni si EFT-uri, fondul ofera acces la cele mai dinamice si inovative companii de pe pietele internationale, inclusiv New York Stock Exchange si Nasdaq.

"Traversam o perioada transformationala in ceea ce priveste rolul tehnologiei in vietile noastre. Orice portofoliu modern trebuie sa aiba expunere la companiile care vor juca un rol important in modelarea noii economii, pentru a putea naviga cu succes contextul economic volatil si a capitaliza evolutiile care definesc noua era. Prin lansarea fondului FDI Certinvest Hot Stocks, ne propunem sa oferim investitorilor acces la o selectie riguroasa a companiilor cu performante financiare solide si cu un puternic potential de crestere. Scopul nostru este sa capturam cele mai bune oportunitati de pe pietele globale intr-un portofoliu diversificat, maximizand astfel randamentele pentru investitorii nostri," a declarat Alexandru Voicu, CEO SAI Certinvest.

Strategia fondului este conceputa pentru a raspunde nevoilor investitorilor de a accesa segmente de piata cu crestere accelerata si de a beneficia de randamente potential superioare. Managementul activ al fondului permite adaptarea rapida la schimbarile de pe piata si maximizarea oportunitatilor de investitii.

Fondul este destinat atat investitorilor institutionali, cat si celor individuali, oferind posibilitatea de a investi intr-o gama variata de sectoare economice, de la tehnologie sau biotehnologie la energie regenerabila. Investitiile sunt distribuite echilibrat intre diferite companii si sectoare geografice, minimizand riscul si maximizand potentialul de crestere.

Investitia in FDI Certinvest Hot Stocks poate incepe cu achizitia a minimum o unitate de fond, valoarea ei la data lansarii fondului fiind de 10 EUR, iar subscrierile sunt posibile prin platforma digitala InvestOnline, care permite gestionarea facila si transparenta a investitiilor.