5 ANI SUSTENOBILI
3/35352
calendar_month 12 Oct 2023, 16:59


SUSTENOBIL PR/ODUCTION inglobeaza sustenabilitatea si nobletea ca mod de a face business. In ultima jumatate de deceniu, SUSTENOBIL a cautat constant solutii de business durabile pentru clientii sai si sa redeseneze proiecte si produse in jurul teoriei „Triple Bottom Line” emisa de John Elkington, realizand sustenabilitatea prin cei 3P: Populatie, Planeta si Profit. Navigand prin industriile granulare si domeniile emergente ale celei de-a patra Revolutii Industriale, sau 4.0, SUSTENOBIL cauta un teren comun pentru a vorbi aceeasi limba cu generatiile Baby Boomers, Gen X, Y si Z care traiesc in Satul Global.

Din anul 2018, SUSTENOBIL PR/ODUCTION s-a angajat sa ofere servicii de PR, management de PR/OIECT si PR/ODUS de inalta calitate, sa faciliteze accesul la programe de educatie si training si sa sustina productia audio-video. Ghidat de creativitate, gandire strategica si inovare, SUSTENOBIL a livrat constant strategii de comunicare de calitate, consolidand relatii durabile cu clientii si partenerii care au un impact pozitiv asupra societatii.

Populatia

Angajatii, clientii si comunitatea fac parte din ADN-ului SUSTENOBIL. Echipa este activ implicata in programe de educatie, cu precadere pentru studenti. Parteneriatele academice initiate cu Academia de Studii Economice din Bucuresti (ASE) si Scoala Nationala de Stiinte Politice si Administrative Bucuresti (SNSPA) pentru predarea disciplinei Antreprenoriat (si Inovare), programe de stagii pentru studentii de la Universitatea Bucuresti si Åland University of Applied Sciences din Finlanda, programele Erasmus+, VLOG-ul educational IN-HOUSE VLOG si SUSTENOBIL MEET-UPs sunt rezultatele misiunii de invatare asumate.

Relatiile pe termen lung stabilitate cu clientii care activeaza predominant in industriile culturale si creative, sanatate si tehnologie, au adus in atentia media subiecte care promoveaza incluziunea pentru persoanele cu dizAbilitati, prezentand produse inovatoare, cum ar fi primul prototip de tastatura Braille DIY care poate fi imprimata 3D, si cresterea constientizarii asupra sanatatii (mintale), contribuind la campaniile de lobby pentru a stabili un cadru legal mai incluziv, dar si pentru a promova artisti emergenti.

Planeta

SUSTENOBIL este profund angajat sa-si minimizeze impactul asupra mediului si sa educe publicul in acest sens. De-a lungul anilor, a promovat solutii ecologice de mobilitate, cum ar fi bicicletele electrice si motocicletele, si a contribuit la proiecte de cercetare asupra sustenabilitatii si chiar a dezvoltat ReFEEL App, solutia de livrare door 2 door, prezentata in premiera emisiunii Imperiul Leilor in 2020 si premiata cu Biz Sustainability Awards pentru Inovatie Digitala in 2021, care astazi a pivotat catre un HUB global de sustenabilitate.

Profit

SUSTENOBIL a stabilit si consolidat parteneriate in 12 tari de pe trei continente, inclusiv Europa (Albania, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Polonia, Romania, Slovacia, Norvegia, Suedia), Asia (India) si America (Statele Unite ale Americii), creand locuri de munca si oportunitati profesionale.

„Potrivit The Bureau of Labor Statistics, aproximativ 20% dintre noile afaceri se inchid in primul an. Dupa cinci ani, aproape jumatate dintre micile afaceri au esuat, iar dupa zece ani, 65,5% dintre afaceri au esuat. In Romania, in anul 2022, 39.320 de companii s-au dizolvat, comparativ cu 31.655 in anul anterior, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC). SUSTENOBIL a supravietuit unei pandemii si unei inflatii ridicate cauzate de razboiul din tara vecina, Ucraina, si aceasta e o dovada de rezilienta, bazandu-se pe cei trei piloni ai sustenabilitatii: populatie, planeta si profit. Luam unele lucruri ca atare, dar sunt ferm convinsa ca antreprenorii trebuie sa sarbatoreasca fiecare prag, mai ales in vremurile dificile in care traim. Privind inainte, SUSTENOBIL continua traditia inovatiei, colaborarii si sustenabilitatii pe care s-a bazat de-a lungul anilor. Pe masura ce navigam in peisajul de comunicare in continua transformare, ramanem fideli misiunii noastre de a oferi solutii personalizate care sa aiba un impact semnificativ in societate.” - Lavinia Iancu, FondatoareDespre SUSTENOBIL PR/ODUCTION

SUSTENOBIL PR/ODUCTION sustine initiative inovatoare si sustenabile in industriile creative si culturale, ofera servicii de comunicare, faciliteaza accesul la programe de educatie si training si sustine productia audio-video.