iPhone 5S si iPad 5 ar putea fi lansate in iunie, odata cu aniversarea a sase ani de "iPhone"!

de Redactia Hit | 20 martie 2013

Apple ar putea lansa urmatoarul smartphone iPhone 5S si noul iPad 5 in data de 29 iunie, anul acesta, in cadrul unui eveniment special dedicat aniversarii a sase ani de existenta a brandului iPhone, potrivit Gizmorati.

Primul iPhone, smartphone-ul care a zdruncinat din radacini toata industria device-urilor mobile, a fost lansat in data de 29 iunie 2007, in cadrul unei prezentari sustinute de regretatul Steve Jobs, in San Francisco.

Cumpara de la Emag Iphone 5

De aceasta data, prezentarea noilor device-uri va fi facuta de actualul sef al Apple, Tim Cook, iar momentul este foarte important prin prisma faptului ca iPhone 5 a fost ultimul produs care are amprenta ideilor lui Steve Jobs, dupa cum scrie BusinessWeek, citata de Technorati.

Cu alte cuvinte, urmatoarele modele iPhone 5S si iPad 5 vor fi primele din era post Jobs, iar momentul este crucial pentru a vedea daca Apple mai este sau nu capabila sa inoveze.

Evenimentul din 29 iunie 2013 se va numi "Original Passion, New Ideas" si va avea ca scop principal recucerirea fanilor companiei, dar si recastigarea increderii investitorilor in companie.

Potrivit celor mai recente informatii vehiculate pe piata, iPhone 5S va fi o versiune upgradata a iPhone 5 si ar putea oferi un sistem de blocare/deblocare a telefonului prin citirea amprentei, un ecran Super HD, o camera foto de 13 MP si incarcare wireless.

Surse: Gizmorati, BusinessWeek, Technorati

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iphone 5s lansare iunie ipad 5 data lasnare steve jobs iphone 5 tim cook prezentare iphone 5s apple Original Passion New Ideas
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google