iPhone 5 vs Nokia Lumia 920: Se poate repeta istoria Mac vs Windows?

de Redactia Hit | 12 noiembrie 2012

In prezent, Apple vede in Android cea mai mare amenintare pentru iPhone 5. Este insa Nokia Lumia 920 subestimat? Apple a mai facut greseala sa subestimeze Microsoft in anii '80. De atunci Windows a devenit cel mai popular sistem de operare, desi Apple oferea un produs de calitate mai buna. Are sanse reale Nokia Lumia 920 sa lase iPhone 5 in urma din punct de vedere al vanzarilor?

Cumpara de la Emag Iphone 5

Reactia specialistilor odata cu lansarea Nokia Lumia 920 a fost predominant pozitiva, dar smartphone-ul cu Windows Phone 8 intra pe piata aproape saturata de iPhone 5 si nenumaratele optiuni Android. Din fericire pentru Nokia si Microsoft, smartphone-ul se prezinta cel putin onorabil.

1. Mai are iPhone 5 atuuri unice?

Succesul Apple cu iPhone s-a bazat in mare parte pe faptul ca smartphone-ul a fost cu adevarat revolutionar la debutul din 2007. Lansat dupa un an, Android a facut insa progrese mari si concureaza tot mai puternic cu telefoanele Apple.

Sistemul de operare al Apple nu mai este cu adevarat unic, iar smartphone-urile Android ofera si ecran mai mare si specificatii mai bune. In colaborare cu Nokia, Microsoft a adoptat o abordare diferita. In loc sa foloseasca componente la fel de puternice ca smartphone-urile Android si Apple, telefoanele Windows Phone utilizeaza la maxim resurse mai putine, lucru ce le face sa fie mai ieftine si aproape la fel de bune.

In momentul de fata, iPhone se mai poate lauda cu numarul mare de aplicatii de calitate, dar nu mai are niciun alt avantaj decisiv in fata Android sau Windows Phone.


Citeste in continuare 1 2 3 4
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iPhone 5 vs Nokia Lumia 920 mac vs windows apple contra microsoft iphone contra lumia
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google