iPad mini 2 cu Retina Display soseste abia in 2014

de Liviu Petrescu | 3 octombrie 2013

Lansarea iPad mini 2 cu Retina Display ar putea avea loc abia in 2014. Multi analisti se asteptau ca tableta sa soseasca in aceasta toamna, dar productia noilor ecrane de rezolutie inalta a intampinat obstacole.

Daca Apple ar decide sa lanseze noul iPad mini pana la finalul acestui an, stocul ar putea fi redus, iar daca vanzarile sunt limitate, pretul actiunilor companiei risca o noua scadere. In aceste conditii, o lansare in 2014 este mai credibila, chiar daca se pierde ocazia vanzarilor de sarbatori.

Cumparati de la eMAG Apple iPad Retina cu o reducere de 200 de lei!

Apple iPad mini

Cea mai importanta lansare Apple in luna octombrie ramane noul iPad de 9,7 inci, a 5-a generatie a tabletei, pentru care este asteptat un design nou, inspirat de cel al iPad mini.

Introducerea tehnologiei Retina Display pe iPad mini 2 va face tableta de 7,9 inci si mai atractiva pentru cumparatori, insa vanzarile gadgetului le-au afectat deja pe cele ale iPad-ului clasic. Lansand noua generatie de tablete cu o diferenta de cateva luni, Apple ar putea micsora impactul negativ al iPad mini 2 asupra vanzarilor de iPad de dimensiuni mai mari.

In afara de ecranul imbunatatit si un upgrade de specificatii, noul iPad mini Retina Display ar putea avea si cititor de amprenta, un senzor TouchID similar cu cel utilizat de iPhone 5S.

Sursa: BGR

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: ipad mini 2 ipad mini retina display lansare ipad mini 2
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google