iPad Air vs. Samsung Galaxy Note 10.1 vs. ASUS Transformer Pad. Cat de tare este noua tableta Apple

de Liviu Petrescu | 23 octombrie 2013

Lansarea iPad Air a adus cateva progrese impresionante (grosimea si greutatea reduse), dar noua tableta Apple nu se poate lauda si cu cele mai puternice specificatii. Iata cum se compara noul iPad Air cu doua dintre cele mai bune tablete Android noi: Samsung Galaxy Note 10.1 2014 si ASUS Transformer Pad TF701T.

Dimensiunea de 9,7 inci ramane unica pentru tableta Apple, iar gadgeturile comparabile sunt putin mai mari, la 10,1 inci. Diferenta de dimensiune este insa mica, dar atunci cand vine vorba de specificatii, noul iPad 5 poate dezamagi. Iata o comparatie completa a specificatiilor iPad Air vs Samsung Galaxy Note 10.1 2014 si iPad Air vs Asus Transformer Pad TF701T.

iPad Air vs...

Atunci cand luam in considerare doar cifrele, tableta Apple nu ar trebui sa fie atat de populara, dar iPad Air are un avantaj major in fata concurentei Android. Dincolo de imaginea excelenta a iPad, noul gadget ofera un ecosistem apreciat, aproape 500.000 aplicatii create special pentru tableta si optimizare software/hardware de nota 10.

Noile iPad Air si iPad mini 2 nu mai ofera cele mai bune specificatii pe hartie, dar avantajele pe care le includ le vor cuceri cu siguranta zeci de milioane de cumparatori.

Sursa: GSMArena Blog

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: ipad air vs galaxy note ipad air vs transformer pad specificatii ipad air
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google