eMAG lanseaza eMAG Auto. Reduceri pentru o serie de accesorii pentru masini

de Redactia Hit | 29 iulie 2014

Dupa ce si-a asigurat pozitia de lider pe piata e-tailerilor din Romania si a anuntat extinderea ofertei cu scopul de a acoperi toate segmentele de produse, eMAG a anuntat astazi lansarea eMAG Auto, o noua categorie ce include produse pentru automobile.

Potrivit magazinului online, in sectiunea Auto a eMAG clientii vor gasi in principal accesorii de profil, precum jante, huse, electronice auto, portbagaje, uleiuri etc.

Primul pas catre produsele dedicate soferilor a fost facut de eMAG prin lansarea, la sfarsitul lui 2011, a oferteor la RCA.

Evident, promovarea noii sectiuni de accesorii auto vine cu o serie de reduceri de preturi la diverse produse pe care le puteti vedea pe site-ul oficial al eMAG. De remarcat este faptul ca electronicele auto beneficiaza de reduceri de pana la 30% in aceste zile.

UPDATE: potrivit unui comunicat al companiei, noua categorie eMAG Auto contine peste 8.000 de produse grupate in sase mari sectiuni

"Oferta este vasta, preturile sunt convenabile, iar clientul poate identifica foarte usor produsele de care are nevoie. 90% din oferta prezenta in categoria auto este axata pe produse de calitate medie si inalta. Sunt produse care echivaleaza in calitate cu cele din echiparea originala a vehiculelor, cu notorietate pe piata: Valeo, Bosch, Total, Elf, Castrol, Mobil, Michelin, Continental etc.", a declarat Violeta Luca, Vice President & Executive Director eMAG.

UPDATE: in zona eMAG Auto a aparut si s-a dezvoltat in ultima perioada sectiunea dedicata RCA-ului (asigurarii auto obligatorii), RCA venind de la Raspundere Civila Auto. Astfel ca soferii care cauta RCA ieftin pot verifica acum online si doar in cateva minute - dupa completarea unui formular standard - o lista personalizata cu oferte de la principalii furnizori / companii de asigurari / brokeri de asigurari. In aceeasi zona soferii pot seta o alerta ("Reminder RCA")pentru a fi anuntati inainte de le expira RCA-ul actual (chiar daca polita RCA e incheiata sau nu pe platforma eMAG). Avantajele sunt uriase si inseamna economie de timp si bani, noi putand selecta si identifica in doar cateva minute cea mai avantajoasa oferta /cea mai ieftina polita / asigurarea RCA potrivita pentru noi, cu pretul (pe care noi il consideram) cel mai bun. Pentru moment polita RCA este livrata gratuit in format fizic oriunde in tara si rapid prin email (la adresa de email furnizata in prealabil). Printre alte avantaje, mai pot fi mentionate si plata cu cardul sau chiar si plata in rate!

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: emag auto reduceri emag auto sectiune auto emag accesorii auto online promotie auto emag rca
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google