eMAG deschide in Bucuresti eMAG IT Research, un centru de Dezvoltare Software. Finantare, din bugetul de stat

de Redactia Hit | 7 iulie 2014

eMAG a anuntat astazi lansarea unui nou proiect de investitii numit "Centrul de Dezvoltare Software eMAG IT Research", despre care compania spune ca va contribui, in perioada 2014 – 2021, cu 25,8 milioane de euro la dezvoltarea regionala.

Practic, eMAG IT Research va sustine strategia de dezvoltare a retailerului online prin dezvoltarea de aplicatii software specializate in comertul electronic.

Centrul de software, care va fi construit in Bucuresti, va genera 203 locuri noi de munca si va furniza prima aplicatie in luna octombrie a anului in curs.

Pentru proiectul de investitii, eMAG a aplicat, cu suportul consultantilor Deloitte Romania, si pentru ajutoare de stat, primind, la finalul lunii iunie, un acord pentru finantare din bugetul de stat in valoare de 6,65 milioane de euro din partea Ministerului Finantelor Publice (MFP), se arata in comunicatul de presa al eMAG.

eMAG a inregistrat, in 2013, vanzari in valoare de 188 de milioane de euro, iar in acest an tinteste 260 milioane de euro. eMAG este prezenta si pe pietele din Ungaria si Bulgaria.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: eMAG IT Research ejutor stat emag finantare centru regional emag angajari emag
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google