Zyxel primeste distinctia "Best PSA/RMM Vendor Award 2022"

de Redactie Hit.ro | 15 noiembrie 2022

Zyxel

Furnizorii de servicii gestionate (MSP) reprezinta una dintre directiile strategice principale ale Zyxel datorita Nebula, instrumentul de management in cloud al retelelor multi-site. Ca o recunoastere a suportului oferit prin intermediul Nebula, Zyxel a castigat recent premiul pentru cel mai bun furnizor de solutii PSA/RMM al anului la premiile MSP Inovation 2022.

 

Intr-o ceremonie ce a avut loc la Londra, premiile Channel Partner Insight's 2022 European MSP Innovation Awards au rasplatit eforturile facute de companii in directia inovatiei, precum si cele mai bune practici in sectorul serviciilor gestionate la nivelul intregului continent european.

 

Evenimentul a fost onorat de numerosi lideri si directori seniori ai furnizorilor de servicii gestionate (Managed Services Provider - MSP) care au avut ocazia sa socializeze si sa-si impartaseasca opiniile despre partenerii care ii sprijina pentru a evolua cat mai bine in peisajul tumultuos al pietei din aceasta perioada.

 

Un furnizor MSP ofera servicii, cum ar fi servicii de retea, pentru aplicatii, infrastructura si securitate, prin asistenta continua si regulata si administrare activa la sediul clientilor, in centrul de date propriu (hosting) sau intr-un centru de date terta parte.

 

Prezent la eveniment, Jean-Marc Guignier, Executive Vice President Sales Marketing EMEA in cadrul Zyxel Networks, a vorbit despre importanta pe care o are pentru el si pentru echipa sa castigarea distinctiei „Best PSA/RMM Vendor Award 2022”, precum si despre cum vede evolutia viitoare a pietei furnizorilor de servicii gestionate.

 

Instrumentele PSA (Professional Services Automation) si RMM (Remote Monitoring and Management) sunt ambele create pentru a stimula afacerea unui furnizor de servicii, dar sunt destinate unor sfere diferite. Utilizarea PSA poate ajuta la construirea proceselor de afaceri, in timp ce RMM se refera la „ajustarea fina” a unui suport tehnic intern.

 

Zyxel si-a construit liniile de produse pe patru categorii principale: Securitate, Switching, Wifi si Conectivitate mobila (LTE/5G). Dar principalul motor de crestere este in mod cert solutia de management in cloud, Nebula. Aceasta solutie, care sustine toate cele patru linii de produse, este adoptata pe scara larga in randul clientilor nostri, deoarece le permite sa configureze si sa controleze toate dispozitivele noastre printr-o solutie centrala de management.

 

„Solutia Nebula Cloud Networking permite conectarea, protejarea si gestionarea echipamentelor compatibile Nebula – access point, firewall-urile de securitate si switch-urile Zyxel cu platforma centralizata din cloud, Zyxel Nebula. Acesta este un mediu ideal pentru furnizorii de servicii gestionate in care pot oferi clientilor servicii la cel mai inalt nivel de calitate,” a declarat Levente Cseh, Sales Representative Bulgaria & Romania – Zyxel Networks.

 

Produsele Zyxel au primit numeroase recunoasteri si premii prestigioase din partea mass-media din industrie si a grupurilor de influenta. Apreciem cu adevarat aceste onoruri pe care produsele si eforturile specialistilor nostri din departamentul de cercetare-dezvoltare le primesc si va impartasim vestile bune. 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google