YouTube transmite astazi imagini live din spatiu: YouTube Space Lab

de Liviu Petrescu | 13 septembrie 2012

In cadrul proiectului YouTube Space Lab, site-ul transmite astazi live imagini de pe Statia Spatiala Internationala cu rezultatele experimentelor castigatoare din concursul lansat in urma cu un an de YouTube.

Adolescentii au fost incurajati sa propuna experimente ce ar putea fi derulate in atmosfera cu microgravitatie de pe Statia Spatiala Internationala, iar rezultatele lor vor fi prezentate astazi in direct de Bill Nye "The Science Guy", potrivit ScientificAmerican.

Experimentele castigatoare ce au fost desfasurate pe Statia Spatiala Internationala si ale caror rezultate vor fi prezentate astazi, au fost propuse de Amr Mohamed din Alexandria (Egipt) si Dorothy Chen si Sara Ma (SUA). Tanarul din Egipt a propus calatoria in spatiu a unor paienjeni pentru a observa daca acestia isi vor schimba comportamentul in functie de microgravitatie, in timp ce tinerele americane au propus studierea bacteriilor in spatiul cosmic.

Rezultatele vor fi anuntate in evenimentul live stream YouTube Space Lab la ora 17:50 (ora Romaniei), pe care il poti urmari chiar aici, pe HIT.ro.

YouTube transmite astazi imagini live din spatiu: YouTube Space Lab

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: youtube space lab statia spatiala internationala live stream youtube
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google