YouTube a prezentat o noua aplicatie iOS pentru iPhone

de Liviu Petrescu | 11 septembrie 2012

Dupa expirarea contractului de licentiere ce a permis Apple sa creeze propria aplicatie YouTube, site-ul detinut de Google a lansat aplicatia proprie, ce este disponibila deja pentru orice versiune de iOS, nu doar iOS 6 - ce va debuta odata cu noul iPhone.

Pana acum, continutul YouTube a fost disponibil doar prin aplicatia nativa iOS, fara reclame, dar cu restrictii importante pentru continutul disponibil. Aceasta nu va mai fi insa oferita si in iOS 6, iar YouTube a lansat o aplicatie ce ofera mai mult continut, dar include si reclame, scrie CNET.

YouTube a prezentat noua aplicatie iOS, creatie proprie

Noua aplicatie YouTube iOS include o modalitate mai usoara de a naviga prin canalele la care te-ai abonat si are si optiune de sharing prin Facebook, Google+ si alte servicii sociale.

Cel mai mare neajuns al vechii aplicatii dezvoltate de Apple era restrictia vizionarii videoclipurilor incarcate pe cananelele oficiale ale artistilor, dar noua aplicatie YouTube aduce aceeasi functionalitate pe iPhone de care se bucura si utilizatorii de gadgeturi Android.

Descarca noua aplicatie YouTube pentru iPhone si iPod Touch

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: aplicatie ios youtube youtube ios 6 youtube aplicatie iphone
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google