Yahoo va bloca utilizarea serviciilor sale prin intermediul conturilor Google si Facebook

de Bogdan Constantinescu | 5 martie 2014

CEO-ul Yahoo, Marissa Mayer, isi transforma, produs cu produs, compania. Numai ca pentru a utiliza serviciile puse la dispozitie va fi nevoie sa va logati cu un cont Yahoo.

Conform The Verge, Yahoo va incepe sa inlature optiunea de logging prin intermediul unui cont Google sau Facebook, ambele fiind folosite de ani de zile de catre utilizatori. Incepand cu "Yahoo Sports Tourney Pick 'Em", un fantasy legat de baschet, Yahoo a anuntat ca va inlatura butoanele de autentificare cu Google si Facebook din toate produsele sale.

Nu suntem siguri care este justificarea stricta pentru care s-a decis sa se ia o asemenea decizie, dar se poate banui ca Yahoo crede ca produsele sale sunt suficient de atractive pentru ca utilizatorii Google si Facebook sa fie convinsi sa schimbe modul de operare, sau ca macar considera ca aceia care vor renunta la serviciile Yahoo nu sunt la fel de importanti ca aceia care vor continua sa le utilizeze.

Un Yahoo ID i-ar putea convinge pe utilizatori sa foloseasca si alte servicii ale companiei, iar activitatea lor ar putea fi monitorizata si personalizata mult mai usor. Recent, Yahoo a sters identitatile abandonate, astfel ca acum pune la dispozitie si un nou set de ID-uri.

Un oficial Yahoo a confirmat informatia pentru The Verge spunand ca "acest nou proces, prin intermediul caruia ne rugam utilizatorii sa se logheze cu un ID Yahoo, ne va permite sa oferim tuturor o experienta cat mai personalizata".

Sursa: The Verge

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Yahoo Google Facebook Yahoo ID
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google