Warner Music - NU pentru Nokia, POATE cu iTunes

de Vlad Matei | 2 noiembrie 2007

La sfarsitul lui octombrie, Warner Music Group se anunta a fi reticent la ideea reinnoirii contractului integral cu Apple iTunes pentru anul urmator, vehiculandu-se, atunci, varianta unui contract reinnoit lunar. Nici una dintre parti nu a confirmat oficial aceasta varianta, insa.

Versiunea era cu atat mai mult sustinuta de o stire anterioara, care informa ca Universal Music doreste sa lanseze, impreuna cu Song BMG si Warner Music Group, un server cu muzica gratuita.Dupa amenintarea la adresa lui iTunes, astazi se confirma si riscurile pentru noul Nokia Music Store, despre care HIT.ro isi anunta ieri cititorii - Warner a decis sa nu vanda muzica prin magazinul virtual al celor de la Nokia. Unul dintre motive pare a fi distribuirea materialelor cu drepturi de copyright de catre un alt serviciu de la Nokia, Mosh. Informatia a fost confirmata de catre oficialii de la Nokia, sub rezerva unei continuari a discutiilor.

Adevaratul motiv al celor de la Warner este mult mai probabil sa fie, insa, Total Music, serverul care va reuni cele mai mari nume internationale din industria muzicala.

Sursa: Reuters, BusinessWeek

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google