"Vremuri negre" pentru Apple, spun analistii. Fanii companiei spun altceva

de Redactia Hit | 22 aprilie 2014

In timp ce analistii au inceput sa bata clopotele pentru Apple, ba pe seama stagnarii vanzarilor, ba pe seama canibalizarii intre produsele companiei din Cupertino odata cu aparitia unui iPhone cu ecran mai mare, fanii Apple isi vad de treaba si propun concepte de smartphone-uri cu iOS din ce in ce mai inspirate.

Pana sa ajungem la conceptele prezentate deocamdata in fotografii si clipuri si care va vor capta atentia, sa vorbim un pic despre "cortegiul" de analisti.

In primul rand, in presa internationala se vorbeste deja despre o plafonare, in perioada urmatoare, a vanzarilor de idevice-uri. Afirmatia este corecta, cu precizarea ca nu reprezinta nicio noutate si ca inainte de fiecare lansare de noi produse de la Apple se intampla acest lucru. O posibila prezentare de noi gadgeturi Apple ar putea avea loc in iunie. Prin urmare, consumatorii sunt in standby, ca in fiecare an.

Apoi, alti analisti reiau tema canibalizarii intre produsele Apple, una despre care am mai auzit la lansarea primului iPad mini. Acum, "canibalul" va fi iPhone 6 caruia toata lumea ii atribuie deja un display mai mare (intre 4,7 si 5,5 inch), intr-o serie de speculatii despre care am amintit si noi in articole recente. Analistii spun ca un iPhone 6 cu display de dimensiuni mai mari va duce la scaderea vanzarilor de tablete iPad mini. Din punctul nostru de vedere, e ca si cum ai compara mere cu pere.

Ajungem acum si la coceptele de iPhone 6 si lasam onorabilii analisti sa-si dea cu parerea.

Nu lungim vorba, va prezentam direct clipurile video ce imagineaza vitorul iPhone 6 si pe care va asiguram ca merita sa le urmariti:

iPhone 6 concept cu iController

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iphone 6 concept estimari vanzari ipad canibalizare iphone 6 ipad analisti apple iphone 6
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google