Vodafone lanseaza prima biblioteca digitala de la ...metrou

de Redactia Hit | 21 august 2012

Vodafone Romania, in colaborare cu Editura Humanitas, lanseaza prima biblioteca digitala din Romania, care va avea o locatie inedita: o statie de metrou din Capitala.

Pasionatii de lectura vor putea descarca gratuit fascicule din cartile preferate direct pe telefonul mobil sau pe tableta, indiferent de reteaua de telefonie mobila pe care o folosesc. Biblioteca digitala Vodafone va fi localizata la statia de metrou Piata Victoriei (M2) - si va fi disponibila publicului iubitor de carte pana la 31 octombrie 2012.

Odata ajunsi in «Biblioteca digitala Vodafone« de la statia de metrou Piata Victoriei, tot ce trebuie sa faca pasionatii de carte este sa scaneze QR code-ul disponibil pe cotorul cartii preferate, aflate pe unul dintre “rafturile” bibliotecii. Utilizatorii vor fi, astfel, directionati catre un site pe mobil – www.bibliotecapemobil.ro,  de unde vor putea descarca, gratuit, un fascicul din fiecare carte, in format pdf, epub sau audio.

Traficul in cadrul site-ului pe mobil este gratuit pana la 31 octombrie, pentru clientii Vodafone Romania.

Biblioteca digitala Vodafone dispune in total de 49 de titluri de carti si de 10 carti audio. Un singur titlu este disponibil pentru descarcare gratuita pe telefonul lor mobil sau pe tableta, in varianta integrala - e-book-ul Mateiu I. Caragiale – "Sub pecetea tainei". 

In cazul in care utilizatorii vor dori sa achizitioneze orice alt titlu din "Biblioteca digitala Vodafone", in varianta integrala, format e-book, acestia vor fi redirectionati catre website-ul editurii Humanitas, de unde vor putea cumpara online titlul respectiv.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Vodafone biblioteca virtuala biblioteca virtuala victoriei carte electronica download
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google