Vodafone a lansat serviciile 4G in Romania! (vezi acoperirea)

de Redactia Hit | 20 noiembrie 2012

Vodafone Romania a lansat comercial serviciile 4G pentru clientii sai, in urma modificarii legislatiei de catre autoritati ceea ce permite furnizarea serviciilor LTE inca din acest an.

De azi, serviciile 4G sunt disponibile abonatilor Vodafone, noi si existenti, care opteaza pentru pachetele Internet Nelimitat Extra si Internet Nelimitat Profesional, si care isi pot activa gratuit optiunea promotionala "Trafic Nelimitat 4G".

Oferta promotionala de lansare, valabila in perioada 20 noiembrie - 31 decembrie 2012, aduce trafic gratuit si nelimitat, timp de 3 luni din momentul activarii optiunii.

Utilizatorii care opteaza pentru serviciile 4G vor primi un SIM special "4G Ready" si vor putea sa achizitioneze unul dintre urmatoarele terminale compatibile, din portofoliul Vodafone Romania:

  • Modem-ul USB Vodafone K5005 LTE pentru conectivitate PC/Laptop, disponibil de la 0 Euro, impreuna cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional, la tariful de 19 Euro / luna, incheiat pe 2 ani;
  • Vodafone Hotspot R210 LTE, la care se pot conecta pana la cinci dispozitive simultan smartphone, laptop, tableta sau PC, la un pret de 89 Euro, alaturi de abonamentul Internet Nelimitat Profesional, incheiat pe 2 ani;
  • Tableta Asus Transformer Pad Infinity TF700 KL, ce porneste de la 419 Euro, alaturi de abonamentul Internet Nelimitat Profesional, incheiat pe 2 ani. Tableta intra in portofoliul Vodafone saptamana viitoare si functioneaza cu sistemul de operare Android 4.0. 

Reteaua 4G Vodafone este disponibila in Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara si permite, in momentul de fata, furnizarea de servicii 4G la viteze de pana la 75 Mbps. Acoperirea outdoor este de peste 90% in majoritatea oraselor, cu exceptia Bucurestiului, din motive legate de utilizarea curenta a spectrului.

Mai multe detalii despre acoperirea Vodafone 4G in aceste orase sunt disponibile pe www.vodafone.ro/acoperire, potrivit unui comunicat de presa al operatorului.

Serviciile 4G pot fi testate in continuare de toti clientii Vodafone in 17 magazine Vodafone pe terminalele compatibile din portofoliul Vodafone.

In 2013, Vodafone Romania va oferi servicii 4G la viteze de pana la 100 Mbps. Reteaua 4G Vodafone functioneaza in banda de frecventa de 1800 MHz.

Romania este una dintre primele piete europene in care Vodafone implementeaza o retea 4G, dupa Germania, Portugalia si Italia.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: vodafone romania 4g lte vodafone romania lansare vodafone 4g l4g lansat vodafone
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google