Vezi cu ce anume si-a cucerit iPhone 5 cumparatorii

de Liviu Petrescu | 17 septembrie 2012

Reactiile la noul iPhone 5 au fost mai diverse ca niciodata, deoarece noul telefon nu a mai impartit publicul in doar doua tabere: pro si contra. Apple sufera datorita reputatiei sale de inovator, ce nu pare sa se reflecte si asupra noului iPhone 5, declarat "plictisitor" de mai multe publicatii de specialitate. Ce spun insa potentialii cumparatori? The Next Web a adunat cele mai importante date despre prezenta iPhone pe Twitter, care iti arata ce caracteristici iPhone 5 au avut cel mai mare impact.

Derek Tuths, profesor la Scoala de Stiinta a Computerelor, din cadrul Universitatii McGill din Canada, a analizat peste 30 milioane de mesaje publicate pe Twitter despre iPhone 5, pentru a prezenta cat mai exact reactia publicului larg la noul iPhone.

1. iPhone 5 pe Twitter

Aproximativ 31% din totalul mesajelor publicate pe Twitter despre iPhone 5 in timpul lansarii au originea in SUA, insa evenimentul a fost unul cu adevarat international. Brazilia s-a situat pe locul 2, cu 13% din totalul mesajelor despre noul smartphone Apple. urmata de Marea Britanie Mexic, Spania cu 9% si Russia cu 4%.

In mod deloc surprinzator, 81% dintre mesaje au fost publicate de barbati si doar 19% de femei, iar jumatate dintre mesajele publicate de pe smartphone despre iPhone 5 au avut ca sursa chiar un iPhone, in timp ce 26% au fost publicate de pe un BlackBerry si 24% de pe un smartphone Android.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple iphone 5 specificatii iphone 5 samsung vs apple samsung galaxy s3
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google