Vezi 9 aplicatii care pot inlocui sms-ul si apelurile de voce

de Daniela Ganciu | 21 august 2012

Aplicatiile de pe smartphone-uri si tablete incep sa "ucida" incet, dar sigur, atat sms-urile, cat si apelurile vocale. Rapiditatea cu care scrii un mesaj pe Whatssapp, Viber, Facebook messenger sau comunici pe Skype ori Magic Jack, costurile aproape inexistente si faptul ca sunt extrem de accesibile tuturor fac ca aceste aplicatii sa fie din ce in ce mai populare si utilizate de posesorii unui abonament de date si nu numai. Iata 9 aplicatii care pot inlocui cu usurinta sms-urile si apelurile de voce!

Mashable.com a adunat cele mai populare si utilizate aplicatii cu ajutorul carora poti vorbi cu prietenii tai, fara a mai plati niciun cent in plus, asa cum se intampla in cazul sms-urilor sau apelurilor vocale obisnuite.

1. WhatsApp

WhatsApp este cea mai cunoscuta aplicatie care iti ofera posibilitatea de a trimite mesaje text, video sau poze catre orice alt device care are aceasta aplicatie instalata.

Este compatibila cu Iphone, Android, Windows Phone, Blackberry sau Symbian si costa doar 0.99 dolari.

Vezi 9 aplicatii care pot inlocui sms-ul si apelurile de voce


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: aplicatii smartphone abonament telefonie mobila skype facebook messenger viber whatsapp google voice heywire tango magic jack
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google