Vezi 5 mituri despre Mark Zuckerberg

de Radu Eftimie | 6 noiembrie 2012

Cine a vazut filmul Reteaua de socializare si-a facut deja o impresie despre unul dintre cei mai inventivi anteprenori tineri si de succes din IT-ul mondial al momentului. Cat de corecta este aceasta parere, nu ne intereseaza. Este, la urma urmei, doar un film artistic cu ceva informatii din viata si inceputul carierei lui Zuckerberg.

Evident, dupa toata nebunia creata de Facebook, care a devenit, la propriu, un monstru al internetului, s-au nascut si deja traditionalele mituri pe seama personajului nostru principal. Vi le prezentam pe rand si va lasam pe voi sa le judecati.

1. Mitul nr. 1: "Mark Zuckerberg este zgarcit"

Zuckerberg are o avere estimata undeva la 17 miliarde de dolari. Cu toate astea, se imbraca "ieftin" poarta blugi si tricouri care nu se preteaza imaginii de milionar (dar cati milionari din Silicon Valey, de exemplu, stau doar incorsetati si apar exclusiv la costum si cravata?). De asemenea, la nunta sa, i-a cumparat sotiei un inel de "doar" 25.000 de dolari. la averea lui, este putin.

Dar a fi bogat chiar inseamna sa arunci cu banii? Mark Zuckerberg a spulberat pana la urma mitul zgarceniei  in momentul in care a inceput sa doneze din averea colosala pe care o are deja. Primul pas: a donat o suta de milioane de dolari pentru infiintarea unei fundatii educationale dedicata copiilor din Newark, New Nersey, oras de care nu il leaga absolut nimic.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: facebook mark zuckerberg zuckerberg succes mark zuckerberg mituri mark zuckerberg demon
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google