Vedeti toate noutatile anuntate de Google la I/O 2013 (VIDEO)

de Liviu Petrescu | 16 mai 2013

In prima zi la Google I/O 2013, accentul a cazut pe software si nici una dintre predictiile cu privire la gadgeturi pregatite pentru conferinta dezvoltatorilor nu s-a adeverit pana acum. Vedeti cele mai importante noutati anuntate de Google la I/O 2013, de la noua functie Gmail pana la editia speciala Samsung Galaxy S4.

In loc sa lanseze o serie de servicii complet noi, Google a preferat sa opteze pentru perfectionarea serviciilor sale in acest an, dar surprizele nu au lipsit complet de la Google I/O 2013.

Google+

Dupa ce a promovat agresiv reteaua sociala prin motorul de cautare si Gmail, Google a decis sa perfectioneze Google+. Reteaua sociala are 41 de optiuni noi, de la o functionalitate complet noua pentru poze pana la hashtag-urile preluate de la Twitter.

Google Maps

Cu peste 1 miliard de utilizatori, Google Maps este cel mai popular serviciu de acest tip, iar noua interfata introduce o functionalitate si mai complexa. Street View si Google Earth sunt integrate mai bine in noul serviciu, care spera practic sa ia locul gadgeturilor GPS.

Aplicatia Hangouts: messenger universal pentru mobil si web

Noua aplicatie sociala Google va fi accesibila pe Android si iOS, dar si online, pentru a usura comunicarea cu prietenii si mai mult. Aplicatia poate fi utilizata pentru a trimite mesaje text si continut foto si video, iar Google promite ca ii va aranja in cea mai buna ordine pe cei din lista de contacte in functie de frecventa comunicatii.

Transfer de fonduri cu Google Wallet prin Gmail

Gmail devine cea mai simpla cale de a transfera bani prin serviciul Google Wallet. Cu un simplu mail, utilizatorii vor putea trimite bani din Wallet sau din orice card bancar oricarui contact. Serviciul va fi lansat insa abia peste cateva luni si pentru inceput doar in SUA.

Servicii noi in Google Play

In dorinta de a oferi pe Android ceea ce Game Center ofera pe iOS, Google a lucrat la un sistem nou de gaming, care include optiuni sociale avansate. In curand, progresul din orice joc din Google Play va fi salvat in cloud, iar jucatorul il va putea relua din acelasi punct de pe orice alt gadget.

Vedeti toate noutatile anuntate de Google la I/O 2013

Google a prezentat si un serviciu de streaming muzica pentru numai 10 dolari pe luna, denumit "All Access", dar acesta ramane exclusiv in SUA deocamdata.

Samsung Galaxy S4 in varianta Google

Cea mai mare surpriza la I/O 2013 a fost editia speciala a Galaxy S4. Telefonul va fi lansat in iunie si ruleaza Android standard, la fel ca smartphone-urile si tabletele Google Nexus.

Vedeti toate noutatile anuntate de Google la I/O 2013

Surse: Mashable, Cnet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: google i o 2013 google maps google aplicatie android hangouts
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google