Vedeti noutatile de gaming prezentate la E3

de Liviu Petrescu | 5 iunie 2012

Unul dintre cele mai mari evenimente din lumea gaming-ului, Electronic Entertainment Expo (E3), se desfasoara la Los Angeles in perioada 5-7 iunie 2012. Eveniment dedicat in special presei, E3 este locul unde dezvoltatorii de hardware si software pentru gaming isi dezvaluie cele mai noi tehnologii. Vedeti noutatile prezentate la E3.

Sony si Electronic Arts au oferit la E3 cu cele mai impresionante prezentari, in timp ce Microsoft a prezentat inovatia SmartGlass, iar Nintendo a adus controller-ul Wii U Gamepad. Aflati mai multe detalii despre noutatile de gaming de la E3.

Vedeti noutatile de gaming prezentate la E3

1. Sony: PlayStation Vita si Move

Oficialii Sony au prezentat la E3 jocuri ca Beyond: Two Souls, God of War: Ascension si PlayStation All-Stars: Battle Royale, dar cele mai bune vesti au vizat un pachet de 12 jocuri gratuite pentru membrii PlayStation Plus si noutati legate de PlayStation Vita si PlayStation Move.

Consola portabila Sony va deveni disponibila intr-o varianta alba in data de 30 octombrie, cu doua titluri noi: Black Ops: Declasified si un spin-off la Assassin's Creed III: Liberation. PlayStation Move a introdus tehnologia Wonderbooks, care permite o abordare tridimensionala a povestilor interactive, potrivit CNET.

Vedeti noutatile de gaming prezentate la E3


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: electronic Entertainment Expo E3 gaming e3 lansari E3
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google