Vedeti 5 site-uri ideale pentru upload-ul fotografiilor din vacanta de Paste

de Redactia Hit | 15 aprilie 2013

Sarbatorile Pascale se apropie si la fel se apropie, desigur, si vacanta pe care probabil v-ati programat-o cu aceasta ocazie. Ne-am gandit sa prospectam internetul pentru a vedea care sunt cele mai bune site-uri unde veti putea uploada toate fotografiile pe care cu siguranta le veti face in aceasta vacanta. Nu este un top ci doar o lista de recomandari pe care va invitam sa o completati cu propriile voastre sugestii. Iata care ni se par noua cele mai bune solutii pentru a va posta fotografiile astfel incat sa le puteti accesa ulterior de oriunde ati fi si pentru a le arata si prietenilor vostri.

1. Flickr

Flickr a depasit 6 miliarde de imagini uploadate de utilizatori inca de acum doi ani. Este unul dintre primele servicii Web 2.0 si unul dintre cele mai populare site-uri printre bloggeri atunci cand vine vorba de postat fotografii.

2. Imgur

Imgur nu are nevoie de prea multe prezentari. Este unul dintre cele mai apreciate servicii de hosting de fisiere si are ca principal avantaj ca nu trebuie sa va inregistrati pentru a uploada imaginile favorite. Pana acum, motto-ul Imgur s-a dovedit a fi justificat: "an image hosting service that doesn't suck". Fara alte comentarii, il recomandam.

3. Uploadimage.ro - ImageHosting.Ro

Este un serviciu romanesc destul de apreciat mai ales pentru faptul ca permite ca fotografiile gazduite aici sa fie publciate pe un mare numar de alte servicii (retele sociale, de exemplu) in mod rapid si facil. Nu necesita inregistrare, dar daca deveniti membru al serviciului aveti posiblitatea sa vedeti numarul de vizualizari al fotografiilor postate.

4. Photobucket.com

Photobucket este unul dintre cele mai cunoscute servicii de hosting de imagini din lume. Si-a capatat reputatia prin usurinta cu care poate fi folosit si mai ales pentru ca a fost unul dintre primele care au oferit backup pentru fisierele uploadate. Poate fi accesat de pe orice device.

5. Depositfiles

Este unul dintre cele ai complexe si mai flexibile servicii pe care le ofera net-ul. Nu impune o perioada de timp pentru hosting-ul de fisiere, ofera posibilitatea de upload a fisierelor de pana la 10GB si permite protejarea continutului stocat online cu ajutorul unei parole. In plus, permite stergerea fotografiilor imediat ce decideti acest lucru si ofera si software gratuit pentru upload si download de fisiere. (http://dfiles.eu/en/)

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: upload fotografii serviciiu upload foto recomandari hosting foto fotografii paste online
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google