Urmatorul Android se va numi KitKat, nu Key Lime Pie

de Redactia Hit | 4 septembrie 2013

Daca pana acum numele diferitelor versiuni de Android au fost inedite, se pare ca Google va face un pas ciudat odata cu lansarea versiunii 4.4 a sistemului de operare. Android 4.4 se va numi KitKat. Da, exact cum se numeste ciocolata produsa de Nestle.

Cu alte cuvinte, Key Lime Pie, denumirea vehiculata cateva luni de zile, ori asteapta versiunea Android 5.0 pentru oficializare, ori a fost "omorata din fasa". Informatia privind Android 4.4 KitKat vine prin intermediul Mashable, care scrie ca alegerea numelui a fost decisa de echipa companiei, o mare fana a batoanelor de ciocolata ale Nestle. De asemenea, dupa cum afirma cei de la Google, intre compania IT si producatorul de bunuri alimentare nu exista un contract, prin urmare nu exista nici vreo suma de bani tranzactionata in "afacere". Este vorba despre un "barter" sau, mai pe romaneste, un troc.

De precizat este ca mascota Android 4.4 este conceputa pentru a face trimitere directa la prajitura celor de la Nestle. De asemenea, fonturile folosite de Google pentru Android KitKat sunt similare celor regasite pe ambalajul cunoscutei ciocolate. De altfel, se pare ca afacerea este benefica pentru ambele companii. Google a gasit un nume care nu iese din strategia de brand pentru Android, iar KitKat va demara o ampla campanie de promovare a propriului produs, ajutata de celebrul robotel care si-a facut loc pe ambalajul ciocolatei de la Nestle (si de premiile promise si care sunt, evident, device-uri si servicii Google)

Pe de alta parte, nu este exclus ca alegerea facuta de Google, respectiv implicarea intr-o campanie relativ limitata si destul de nisata, sa indice faptul ca Android 5 nu este nici el foarte departe de lansare. Dar ramane sa vedem.

Nu stim daca va place cum suna Android KitKat, dar va asteptam cu comentarii pe marginea acestui subiect.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: android 4 4 kitKat android key lime pie android kit kat nestle google android
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google