Urmatoarea generatie de iPhone - iPad nu va mai avea ecrane Samsung!

de Redactia Hit | 22 martie 2013

Se pare ca razboiul pe patente dintre Apple si Samsung are efectul pe care l-am anticipat. Cele doua companii rup colaborarea prin care sud-coreenii livrau display-uri dedicate iDevice-urilor americane.

Urmatoarea generatie de iPhone, iPad si iPad mini nu va avea (si) display-uri produse de Samsung, scrie Korea Economic Daily, citata de Appadvice. Pentru a suplini aceasta despartire de Samsung, Apple a apelat deja la companii precum LG Display, Sharp, Japan Display si AU Optronics.

Korea Economic Daily scrie ca Apple ar fi trimis deja o notificare companiilor amintite, prin care le informeaza asupra intentiei de a achizitiona panelurile pentru generatia de iDevice-uri care va fi lansata in acest an.

Potrivit celor mai noi zvonuri, iPhone 5S va fi lansat in aceasta vara, in 29 iunie, in timp ce iPad 5 si a doua generatie de iPad mini sunt asteptate la sfarsitul anului, cel mai probabil inainte de sarbatori. Toate cele trei gadgeturi ar putea fi dotate cu ecrane de inalta definitie, tip Retina Display.

Sursa AppAdvice

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: display samsung ipad apple vs samsung colaborare apple samsung razboi patente tehnologice
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google