Unda verde la precomenzi pentru ochelarii SmartEyeglass de la Sony (Pret, specificatii, VIDEO)

de Redactia Hit | 18 februarie 2015

Sony a dat unda verde comercializarii unei versiuni de dezvoltare pentru primii ochelari smart ai companiei, SmartEyeglass (Developer Edition SED-E1), produs care vrea sa rivalizeze cu Google Glass. SmartEyeglass pot fi precomandati in Germania, Marea Britanie, SUA si Japonia la un pret echivalent cu 740 euro (aproximativ 3.300 lei).

Sony SmartEyeglass este un gadget de realitate augmentata, cu functie de vizualizare binoculara (design de ochelari clasici), care pot fi controlati prin intermediul unei telecomenzi cu fir.

Telecomanda, practic, indeplineste si rol de interfata intre ochelari si un smartphone necesar pentru utilizarea SmartEyeglass.

Ochelarii de realitatea augmentata de la Sony afiseaza prin intermerdiul ecranelor stereoscopice localizate chiar in lentile diferite informatii preluate via telecomanda de la smartphone-ul cu Android la care sunt conectati. SmartEyeglass poate face fotografii cu ajutorul camerei foto de 3MP, poate afisa harti si oferi indicatii de navigatie (modul pieton) si poate afisa diverse informatii.

Vedeti in continuare un clip demo cu SmartEyeGlass de la Sony:

SmartEyeglasssunt dotati cu accelerometru, giroscop, compas digital, sensor de ambianta, microfon, WiFi, Bluetooth si cantaresc 77 de grame (fara telecomanda).

Din pacate, ca si in cazul Google Glass, SmartEyeglass au o baterie care ofera o autonomie de 80 de minute daca este folosita camera foto sau de 150 de minute fara utilizarea camerei.

Ar trebui precizat ca SmartEyeglass nu pot fi folositi de catre persoanele care poarta ochelari de vedere.

Sursa: Developer.sony

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: sony smarteyeglass pret precomanda ochelari inteligenti sony autonomie smarteyeglass sony smart glass
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google