(UTILE) Plata la metrou prin SMS, acum si pentru clientii Vodafone

de Redactia Hit | 3 aprilie 2013

Utilizatorii Vodafone au acces in toate statiile metroului din Bucuresti, prin intermediul platii calatoriilor prin SMS, incepand de astazi, potrivit unui comunicat de presa al operatorului.

Cat costa si cum se procedeaza

Tariful unei singure calatorii cu metroul este de 0,5 euro (fara TVA) iar utilizatorii serviciului trebuie sa trimita un SMS la numarul 1700, cu textul 1C. Pentru doua calatorii, plata se face printr-un mesaj la acelasi numar, cu textul 2C, tarifabil cu 0,9 Euro (fara TVA), iar pentru zece calatorii, plata se efectueaza printr-un SMS la 1700 cu textul 10C, tarifabil cu 3,25 Euro (fara TVA).

(foto: computerblog.ro)

Odata ce au platit calatoria prin SMS, pentru a avea acces in statia de metrou, utilizatorii trebuie doar sa apeleze numarul gratuit 1700 si sa apropie telefonul, in timpul convorbirii, de dispozitivul de validare dedicat, aflat la intrarea statiei de metrou, pana cand mesajul ‘Tranzactie reusita’ apare pe ecranul acestuia. Utilizatorii vor vedea, in acel moment, si numarul de calatorii disponibile in cont.

(Pentru asistenta despre accesul la metrou prin SMS, utilizatorii pot apela numarul 1826, cu un tarif normal pe minut).

De precizat este faptul ca si utilizatorii Orange Romania pot folosi un sistem de plata a calatoriilor cu metroul identic celui prezentat acum de Vodafone Romania.

Sursa: Vodafone Romania

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: plata sms metrou vodafone plata sms metrou orange calatorii metrorex sms
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google