Trei sferturi dintre angajatii Yahoo! refuza sa foloseasca emailul companiei

de Liviu Petrescu | 2 decembrie 2013

Yahoo! a refacut complet sistemul de email in luna octombrie, introducand multe functii noi, dar noua casuta de posta electronica nu i-a convins pe angajatii companiei. Datele interne ale companiei arata trei sferturi dintre angajatii Yahoo! refuza sa foloseasca in mod direct emailul companiei.

Doar un sfert dintre angajatii Yahoo! utilizeaza serviciile web ale companiei, in timp ce restul folosesc in continuare adresa de email de serviciu prin Microsoft Outlook, instalat local. Memoriul intern devenit public arata si ca una dintre nemultumirile angajatilor este faptul ca email-ul de serviciu nu poate fi accesat prin aplicatiile Yahoo! pentru gadgeturi iOS si Android.

Yahoo! Mail

Dincolo de criticile acide ale angajatilor Yahoo! cu privire la noua casuta de posta electronica, lansarea noului Yahoo! Mail a suferit de pe urma lipsei de interes a angajatilor. Daca un numar mai mare ar fi testat sistemul inainte de lansare, ar fi putut fi rezolvate mai multe bug-uri care i-au nemultumit pe utilizatori.

In documentul ajuns online, conducerea companiei isi recunoaste esecul de a convinge proprii angajati sa foloseasca Yahoo! in browser. Atitudinea angajatilor companiei ar putea avea efecte si asupra proiectelor de viitor. Compania are in lucru un sistem de "smart auto-suggest", iar testarea lui de catre angajati ar putea reduce numarul de bug-uri prezente la lansarea oficiala.

Sursa: International Business Times

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: noul yahoo mail angajati yahoo email desgn nou yahoo
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google